Daily Disney Roundup: vrijdag 16 november 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 16 november 2018.

  • Dit is lekker om te zien: de vergunningen voor het Star Wars hotel in Orlando staan online. Het lijkt er op dat gasten met een speciale shuttle tussen het hotel en Galaxy’s Edge vervoerd worden om in de verhaallijn te blijven.
  • Een lang artikel over de totstandkoming van de Marvel show die afgelopen zomer – en waarschijnlijk ook volgend jaar weer – te zien was in het Studios Park.
  • Walt Disney World gaat op negen Photopass-plekken de fotograaf vervangen door een automatisch camera-systeem.
  • Een overzicht om van te watertanden: dit zijn de leukste snacks uit de Amerikaanse parken om Mickey’s 90e verjaardag te vieren.
  • En vergeet vooral niet: dit weekend – zondag – is officieel de 90e verjaardag van Mickey. Op 18 november 1928 maakte de wereld kennis met de muis tijdens de eerste vertoning van Steamboat Willie, de eerste tekenfilm ooit met gesynchroniseerde geluid. Het was niet Mickey’s eerste film, maar voorlopers Plane Krazy en Gallopin’ Gaucho haalden bij gebrek aan belangstelling niet de bioscoop tot het succes van Steamboat Willie. Dus dit is dit weekend toch echt wel weer een keer verplicht kijkvoer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.