D23 Expo 2022 komt eraan!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 14 januari 2021.

Nieuws uit de parken

  • Hij is gespot: de Quinjet in het nieuw te openen Avengers Campus in Walt Disney Studios Park! (via Dennis)

D-Tales afl. 266 : 2022 wordt het beste Disney jaar ooit

  • We zijn weer terug met een verse aflevering van D-Tales. Beluister m hier, of via je favoriete podcast app!

Bioscoop en Disney+

  • De nieuwe Marvel film The Marvels heeft haar componist binnen. Laura Karpman, bekend van Lovecraft Country en What If…?, gaat de muziek voor de film schrijven.
  • Een heel lang dispuut tussen 20th Century Fox (nu: 20th Century Studios onder de vlag van de Walt Disney Company) en de broers die het originele verhaal van Predator schreven is opgelost: ze laten de zaak vallen.
  • Tijdens Disney Investor Day in 2020 werd de verfilming van het boek Children of Blood and Bone aangekondigd. Het zou een productie van Lucasfilm worden in samenwerking met 20th Century Studios. Echter zijn de rechten op het boek verlopen en heeft inmiddels Paramount Pictures die in bezit.
  • Fans van The Mandalorian opgelet: Op de officiële Star Wars site staat nu een preview en interview met schrijver Phil Szostak van het boek The Art of The Mandalorian Season 2). Het boek verschijnt op 15 februari.

Disney Cruise Line

Overig nieuws

  • Een klein blokje over de D23 Expo, omdat daar donderdag veel informatie over werd gedeeld. De 2022 editie loopt van 9 t/m 11 september. Een bezoek aan de Expo zal voor 1 dag tussen de 79 en 99 dollar kosten, voor drie dagen tussen de 209 en 279 dollar. Voor D23 Gold leden is er 10 dollar (1 dag) tot 50 dollar (3 dagen) korting.
Prijzen voor D23 2022

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.