Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 1 december 2017.

  • Shanghai Disneyland heeft meer details bekend gemaakt over het daar te openen Toy Story Playland: naast Slinky Dog en RC Racer (hier Rex’Racers gedoopt) komt er ook een Woody’s Roundup Ride, een kloon van Mater’s Junkyard Jamboree uit DCA.
  • Saucijzenbroodjes op het hoofdkantoor van The Walt Disney Company, want voor het derde opeenvolgende jaar is de grens van 5 miljard biosinkomsten doorbroken – en dan moet Star Wars nog draaien!
  • Over Star Wars gesproken: Lenovo heeft een nieuw Augmented Reality product van Star Wars uitgebracht, Jedi Challenges. Michiel doet naast D-Tales nog wat andere podcasts en voor één van die podcasts, V2, heeft ie ‘m getest. Check hier!
  • Disneyland in Anaheim was in 2017 de meest gefotografeerde plek on Instagram, zo blijkt uit de gepubliceerde top 10.
  • In Disneyland Paris begint vandaag de dagelijkse onthulling van de Enchanted Advent Calendar. Bij parkopening opent een vakje, een gelukkig kind krijgt het cadeautje eruit gratis en meteen daarna begint de verkoop van het item in de parken. Elke ochtend om 10 over 10 lees je op ons twitter-account wat er die dag in de Adventkalender zit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.