Vanaf vandaag: Premier Access voor Phantom Manor

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 22 oktober 2021.

Nieuws uit de parken

  • Meer entertainment keert terug naar EPCOT. Het EPCOT International Festival of the Arts keert in januari terug, inclusief de Disney on Broadway concerten.
  • Wat gebeurt er als je een individuele Lightning Lane hebt gekocht maar de attractie moet vanwege een storing sluiten? In de algemene voorwaarden staat dat er geen geld terug gegeven wordt, maar nu blijkt dat er een uitzondering is en gasten hun geld dan wel terug krijgen.
  • Phantom Manor in Disneyland Parijs heeft nu ook Premier Access. De prijs per ritje is vijf euro.

D-Tales 257 – nu online!

  • Heb je de aflevering van deze week nog niet beluisterd…? Dit is je kans! 😉

Disney+

  • Disney heeft de internationale rechten gekocht voor de Canadese serie The Hardy Boys. De serie is in Amerika op Hulu te zien maar is niet door Disney geproduceerd. Buiten Amerika en Canada zal de serie in 2022 op Disney+ te zien zijn.

Overig nieuws

  • De Disney Wish door de straten van New York? Minder gek dan je in eerste instantie zou denken. Disney heeft namelijk bevestigd dat een Disney Wish gethematiseerde float te zien zal zijn tijdens de Macy’s Thanksgiving Day Parade op 25 november.
  • Het gerucht gaat dat Marvel aan een nieuwe solo film werkt voor de Hulk. De film zou gebaseerd zijn op de World War Hulk verhaallijn uit de strips. De Disney+ serie She-Hulk (waar Mark Ruffalo ook te zien zal zijn als de Hulk) zou dan weer deels als inleiding voor die film dienen.
  • Er komt een gloednieuwe LEGO set richting de winkels: het huis van Home Alone! Deze LEGO ideas set is officieel goedgekeurd en komt op 1 november naar een winkel bij jou in de buurt en voor 250 euro kan hij van jou zijn. KEVIN!

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.