Lightning Line succesvol voor Rise of the Resistance?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 21 oktober 2021.

Disney+

  • De animatieserie was eerder al aangekondigd voor Hulu maar nu is de komst van Marvel’s Hit-Monkey ook bevestigd voor Disney+ bij ons. Vanaf 17 november (tegelijk met Hulu) is de serie te zien.
  • De Disney+ Original film Rise is gisteren aangekondigd. De film vertelt het verhaal van basketballer Giannis Antetokounmpo. Volgend jaar te zien.

Nieuws uit de parken

  • Vijftien dollar voor Rise of the Resistance? Amerikanen leggen het er graag voor neer! Op de tweede dag dat de nieuwe Lightning Lane wordt gebruikt is de optie wederom al vroeg in de morgen uitverkocht. Er moeten echter ook wat vraagtekens gezet worden bij de de ‘uitverkocht’ status. De attractie kampte de eerste dag van genie+ en Ligtning Lane met nogal wat storingen, waardoor de beschikbare Lightning Lane plekken wellicht bewust laag gehouden is.
  • De introductie van Genie zorgt er ook voor dat gasten hun telefoon meer gebruiken. Daarom worden er in Walt Disney World meer locaties toegevoegd waar powerbanks te koop zijn.
  • De repetities voor Indiana Jones Epic Stunt Spectacular zijn begonnen. De stuntshow in Hollywood Studios keert op 19 december weer terug.
  • Plaza Gardens, Agrabah Cafe en Billy Bob’s kunnen de tafels weer uitschuiven: vanaf gisteren zijn de buffetten teruggekeerd in Disneyland Parijs.
  • Parijs bewees eerder al met deze reclame dat er veel moeite wordt gestoken in de tv-commercials. De nieuwe kerst-commercial laat dit opnieuw zien.
  • In navolging van Parijs keert ook in Tokyo een parade terug: Tokyo Disneyland Electrical Parade: DreamLights is vanaf 1 november weer te zien in het park. Het is de eerste parade die daar terugkeert sinds de start van de coronapandemie.
  • Ook besproken in D-Tales 257, die vanmiddag online komt. De vorderingen aan de uitbreidingen in de Walt Disney Studios:

Overig nieuws

  • Eternals heeft een grote cast van nieuwe personages. Bang dat je de draad kwijt raakt zodra je in je bioscoopstoel zit? In een nieuwe featurette worden ze alle tien even voorgesteld.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.