Daily Disney Roundup: maandag 23 maart 2020

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 23 maart 2020.

  • Een Disney+ special vandaag, met de grote Europese lancering gepland voor morgen. Dit is de laatste dag dat wij in Europa exclusief kunnen genieten van Disney’s streamingdienst 😁
  • Disney+ heeft het lastig in Europa. Nadat de Franse regering al uitstel van lancering had gevraagd, is men ook ingegaan op het verzoek van de Europese Unie om de streamingkwaliteit de komende weken te verminderen om overbelasting op het netwerk te voorkomen. Hiermee volgen ze Netflix, Youtube, Amazon Prime Video en Apple TV+.
  • In deze donkere periode is het goed om alvast Chris-mas te vieren; alle films op Disney+ met een bekende Chris in de hoofdrol!
  • In een totaal onverwachte move heeft Disney afgelopen vrijdag de nieuwste Pixar-film Onward al digitaal te koop aangeboden. Deze film draaide pas vanaf begin deze maand in de bioscoop, maar vanwege de coronacrisis en het sluiten van alle bioscopen is dit een goede manier om de film alsnog een kans te geven. Enige nadeel: vooralsnog geldt het alleen voor Amerika.
  • Onward verschijnt trouwens ook vanaf 3 april op Disney+…in Amerika 😒 We houden onze fingers crossed voor eenzelfde release in Nederland!
  • Op vrijdag lanceert een gloednieuwe Disney+ Original: Be Our Chef. Hierin nemen twee families het in de keuken tegenelkaar op om gerechten te bereiden gebaseerd op Disney Characters. De jury bestaat uit echte chefs van Walt Disney World. Echt een programma voor Ralf…!
  • Wat was het eerste dat jij keek op Disney+?

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.