Daily Disney Roundup: maandag 19 augustus 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van 19 augustus 2019.

  • De vakanties zijn bijna voorbij en we maken ons op voor een nieuwe D-Tales opname. Morgen nemen Michiel, Jorn en Ralf weer plaats achter de microfoon om het nieuws van de afgelopen tijd te bespreken, maar uiteraard ook om even terug te blikken op de persoonlijke Disney ervaringen van de afgelopen tijd.
  • Er is de afgelopen weken en maandan al veel gezegd over het tegenvallende bezoek aan Star Wars Galaxy’s Edge. Wat kunnen we verwachten van de opening in Orlando die over 10 dagen op de agenda staat. Disney University noemt 5 redenen waarom het ook in Orlando niet direct storm zal gaan lopen. WDW Magic heeft inmiddels een verslag online gezet van de Annual Passholder previews die begonnen zijn.
  • Heel even was het beschikbaar via Shop Disney, maar ook alweer razendsnel uitverkocht: het Phantom Manor boek. D-Tales heeft een exemplaar weten te bemachtigen die we binnenkort via een prijsvraag gaan verloten. Wil je hier niet op wachten, check dan regelmatig de Shop Disney site.
  • Halloween is alweer van start gegaan in de Disney parken en waar wordt je vrolijker van dan dit door de ogen van Tim en Jen te beleven in hun verslag hiervan in The Tim Tracker. Oke, het betreft de ‘media preview’ van dit evenement, maar het geeft een prima indruk van hetgeen je kunt gaan beleven. Daarbij biedt Disney nu een ticket aan dat je recht geeft om elke ‘Not So Scary’ avond bij te wonen.
  • De paarden en Pony’s van Fort Wilderness krijgen een nieuw onderkomen. Zie hier het concept art voor de Tri-Circle-D Ranch.
  • Nog een dikke maand wachten en dan gaat de Skyliner in Walt Disney World. In een nieuwe video toont Walt Disney Imagineering de totstandkoming van de nieuwe Castmember kostuums (headerfoto en bron: WDW Magic)
  • WDWNT heeft een samenvatting geplaatst van alles wat de afgelopen week plaatsvond in en om de resorts in Florida, Californië en Japan: Halloween, Refurbishments, Nieuwe Snacks en , Galaxy’s Edge, NBA Experience en meer!
  • En alsof het op Themeparknieuws gebied nog niet druk genoeg is… de Disney films in de bioscoop doen het dit jaar best aardig
  • En we sluiten af met een bommetje onder de Disney Fancommunity: In dit Medium artikel wordt gesproken over de invloed van Disney op een van de meest toonaangevende fansites en hun oprichter en belangrijkste auteur. Inmiddels wordt links en recht het nodige ontkend en worden er kanttekeningen geplaatst. Hoe dan ook…interessant leesvoer (als je even de tijd hebt tenminste). We komen hier zeker nog op terug. In D-Tales of wellicht in een special!

Tot morgen voor nieuwe Daily Roundups!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.