Daily Disney Roundup: maandag 15 oktober 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 15 oktober 2018.

  • Niet iedereen is blij met de aankomende Aladdin remake: Terry Rossio en Ted Elliot, de scenaristen van de eerste vier Pirates of the Caribbean-afleveringen, schreven mee aan de originele animatieklassieker, maar werden niet betaald voor de remake.
  • Voor een andere aanstaande live action remake, die van Lady & The Tramp, is zangeres Janelle Monae gestrikt
  • Na het omstreden ontslag van Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn lijkt Disney door te zetten met het ontslaan van medewerkers om opmerkingen op social media: Marvel Comics heeft Chuck Wendig, de auteur van de Star Wars-strip Shadow of Vader, aan de deur gezet. Naar eigen zeggen zou Wendig zich “onbeschaafd” gedragen hebben op sociale media.
  • Dit zijn de nieuwe pins voor Oktober 2018:[googlepdf url=”https://www.d-log.nl/wp-content/uploads/2018/10/affiche_octobre2018.pdf” download=”Download” width=”400″ height=”600″]
  • Koninklijke FruitMasters heeft met het Smulfruit-concept een Disney Award in de categorie Food, Health & Beauty gewonnen. Disney noemt het Smulfruit-concept het beste voorbeeld van een concept dat kinderen stimuleert om elke dag gezond te eten. Smulfruit gebruikt kleurrijke verpakkingen en stickers van Frozen, Toy Story en Monsters & Co.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.