Daily Disney Roundup: maandag 12 februari 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 12 februari 2018.

  • In Japan vond vannacht tijdens een lokale D23 Expo een presentatie plaats van Bob Chapek, hoofd Disney Parks & Resorts, met alle plannen voor de komende tijd. Daar zat ook breaking news voor Disneyland Paris bij: de Rock n Rollercoaster krijgt een Iron Man thema! Exit Aerosmith dus en naast de al aangekondigde Marvel Stuntshow in het voormalige Cinemagique Theater de tweede nieuwe Marvel ervaring voor het Walt Disney Studios Park. Een sluitingsdatum voor de Rock n Rollercoaster of een openingsdatum van de nieuwe Iron Man attractie is nog niet gegeven. Het volledige persbericht: [googlepdf url=”https://www.d-log.nl/wp-content/uploads/2018/02/20180212_Persbericht_Disneyland-Paris-onthult-Marvel-attractie-2.pdf” download=”Download” ]
  • Het lijkt er op dat de Iron Man overlay in de plaats komt van de Guardians of the Galaxy: Mission Breakout overlay voor de Tower of Terror die in navolging van het succes in Anaheim ook voor Parijs in de lucht hing. De attractie gaat vanaf 21 mei wel maandenlang in de steigers, tot maart 2019. Gedurende die periode zal de Tower niet volledig sluiten voor bezoekers. Geen Marvel-thema dus, maar naar verluidt wel een nieuwe verhaallijn die trouw blijft aan Hollywood, maar alle referenties naar The Twilight Zone zal verwijderen. Het lijkt er nu dus op dat WDS een linkerkant vol Marvel krijgt, een middenstuk in Hollywood-stijl en rechterkant met Pixar characters.
  • Meer Parijs: dit zijn de visuals voor de nieuwe ingang aan de zuidzijde van Disney Village.
  • Maar er was veel meer nieuws! Er zijn meer details bekend gemaakt over het Star Wars Hotel dat in Orlando komt.
  • Meer details over Pixar Pier in Anaheim en de komst van een nieuwe Incredibles-float voor de Pain The Night-parade.
  • Meer details over Mickey & Minnie’s Runaway Railway in Hollywood Studios
  • Star Wars: Galaxy’s Edge krijgt een marketstreet met ondermeer een winkel gerund door een Toydarian, een karakter dat te zien was in Star Wars: The Phantom Menace. Deze winkel verkoopt ondermeer lokaal geproduceerd speelgoed, hier te zien.
  • En altijd al een keer naar Japan willen gaan? Adventures by Disney maakt het vanaf 2019 mogelijk!
  • De volledige line-up voor Electroland zou zijn uitgelekt: de komst van Bob Sinclar is al officieel aangekondigd, maar ook Afrojack, Ben Santiago & Lovely Laura, Robin Schulz, Klingande, Quentin Mosimann, en Dimitri Vegas & Like Mike zouden te zien zijn op 29 en 30 juni in het Walt Disney Studios Park.
  • De jaarlijkse prijsverhoging van de Amerikaanse parken is dit weekend doorgevoerd. Dit betaal je nu voor een dag (of meerdere dagen) magie.
  • Je kunt voor dat geld wel vanaf eind deze maand een opgefriste American Adventure meemaken in EPCOT.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.