Daily Disney Roundup: maandag 03 februari 2020

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 03 februari 2020.

  • Vandaag hebben we een speciale Daily Disney Roundup die helemaal in het teken staat van de 54ste Super Bowl die afgelopen nacht in Miami heeft plaatsgevonden. De Kansas City Chiefs wonnen daar van de San Francisco 49ers. Het is het grootste sportevenement in Amerika, maar daarnaast ook het grootste marketingevenement voor allerlei Amerikaanse bedrijven, waaronder filmstudio’s zoals Disney.
  • De meest lucratieve reclamecampagne wordt al bijna 30 jaar uitgevoerd door Disney. Na het eindsignaal van de wedstrijd wordt de Most Valuable Player van het winnende team altijd de vraag gesteld: “Where are you going next?” Het antwoord op die vraag is steevast: “I’m going to Disney World!” Dit jaar was het de beurt aan Kansas City Chiefs MVP Patrick Mahomes om de beroemde zin uit te spreken; hij is vandaag (maandag) ook meteen in Orlando om samen met Make-a-Wish kinderen onderdeel van de parade in het Magic Kingdom te zijn.
  • Tijdens de reclames in de half-time van de Super Bowl heeft Disney een aantal projecten van nieuwe trailers voorzien. Om te beginnen een nieuwe trailer van de live-action remake van Mulan.
  • Maar ook Disney+ was goed vertegenwoordigd. Een nieuwe trailer liet eerste beelden zien van de langverwachte Marvel Studios series op Disney+: Falcon and Winter Soldier, WandaVision en Loki.
  • Ook de eerstvolgende Marvel bioscoopfilm kreeg een nieuwe trailer: Black Widow

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.