Daily Disney Roundup: donderdag 26 september 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 26 september 2019.

  • Het vertrek van Catherine Powell eerder deze week was een voorbode van een flinke herstructurering van de Parks & Resorts Divisie. Disneyland Paris valt vanuit nu, samen met de Aziatische parken, onder Michael Colglazier. Bob Chapek (foto hierboven) krijgt daarmee een compleet nieuwe invulling van het ‘leadership’ onder zich.
  • Disney’s Hollywood Studios maakt zich op voor de komst van de Mickey & Minnie Runaway Railway, nu de nieuwe Mickey Mouse shorts in het park vertoond gaan worden. Je kunt ze trouwens ook gewoon op Youtube bekijken…
  • Imagineer Joe Rohne kwam met dit mooie verhaal op zijn Instagram feed. Zsolt Hormay is verantwoordelijk voor o.a. de adembenemende rotsformaties in de Disney parken. Morgen wordt hij geëerd met een Masters Award.
  • Ho, stop de persen… Marvel’s Kevin Feige gaat een nieuwe Star Wars film ontwikkelen…
  • Als onderdeel van de Galaxy’s Edge promotie deze week op ABC, gaat ook de serie ‘The Goldbergs’ naar Disneyland. Maar hoe los je dat op in een serie over de jaren ’80, waarin je het nieuwe Star Wars thema-gebied moet promoten… Welnu, dat doe je zo:

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup

Eén reactie

  1. Hoi Ralf,

    “Waar kan ik me aanmelden…!?” 😉

    Mark

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.