Daily Disney Roundup: donderdag 23 mei 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 23 mei  2019

  • De jaarlijkse cijfers zijn er weer: het TEA/AECOM 2018 Theme Index global attendance report! Wat waren de best bezochte themaparken ter wereld? Onaantastbaar op nummer 1: het Magic Kingdom in Orlando. Opvallende stijger: Animal Kingdom, dat het aantal bezoekers met liefst 10% zag stijgen, ongetwijfeld door de bouw van de Avatar-attracties. Disneyland Parijs en Walt Disney Studios staan op respectievelijk de 13e en 23e plaats. Het volledige rapport vind je hier.
  • Pijnlijk: in Celebration, nota bene een dorp ontworpen door Disney, weten ze kennelijk niet hoe je Walt Disney spelt…
  • Een nieuw ticket in Orlando: het Summer One World ticket, waarmee je vanaf 4 juni voor 444 dollar de vier themaparken en twee waterparken van Walt Disney World elk 1 keer kunt bezoeken.
  • Een petitie van Disney-fans vraagt om een eerbetoon aan de onlangs overleden Richard Gerth, een populaire castmember van The Grand Floridian
  • Disneyland maakt zich klaar voor meer en meer bezoekers, met ondermeer nieuwe toegangspaden voor de themalanden. Dit is de nieuwe ingang voor Adventureland.
  • En de nieuwe D-Tales staat online! Ralf bezoekt met guest host Thomas van Groningen van Themetalk de premiere van Aladdin en hun mening hoor je in aflevering 152.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup!

Eén reactie

  1. Disneyland in Parijs en Europapark als een van de beste pretparken in Europa (en de Efteling als beste Nltalige park) interessant op te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.