Kunnen we binnenkort nog eten in Disneyland Parijs?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 20 januari 2021.

Nieuws uit de parken

 • Disneyland Parijs is héél hard op zoek naar mensen die in de horeca van het resort willen werken (via Carmen). Op 13 en 14 februari organiseert men een open huis, waarbij kandidaten de kans krijgen toekomstige collega’s te ontmoeten en conferenties bij te wonen.
 • De Covid-19 testlocatie bij Walt Disney World gaat weer open. Deze ging in eerste instantie open in 2020 en sloot in mei 2021. Door de omicronvariant gaat deze nu dus weer open. Testen is gratis maar men moet wel een afspraak maken.
 • Naast een testlocatie gaat er binnenkort ook een gloednieuw restaurant open. In Hollywood Studios opent volgens WDWNT nog dit jaar de Roundup Rodeo Barbecue en de bijbehorende Jessie’s Trading Post Store in Toy Story Playland.
 • Analysten verwachten dat de winst van Walt Disney World en Disneyland in 2022 zal herstellen en in 2023 en 2024 nog verder zal groeien. Dezelfde analysten verwachten dat het financiële herstel voor de internationale parken iets langer zal duren.
 • De seizoensevents zijn terug in Tokyo Disney Resort. De “Harbor greating” heeft nu het thema van de stage show A Table is Waiting overgenomen. WDWNT heeft er een video van.
 • Om het Lunar New Year te vieren zijn er in Disney California Adventure, Hong Kong Disneyland en Shanghai Disney veel speciale gerechten en drankjes. Deze zijn gebaseerd op tradities uit de Chinese, Koreaanse en Vietnamese cultuur.

Bioscoop en Disney+

 • In de Daily van gisteren deelden we de tweet van Disney+ UK over The King’s Man. Volgens ComingSoon komt de Kingsman-prequel niet op 9, maar op 23 februari naar Disney+.
 • In de week van de trailer van Marvel’s Moon Knight is er ook verdrietig nieuws voor cast en crew. De Franse acteur Gaspard Ulliel is overleden aan de gevolgen van een ski-ongeluk. In Moon Knight speelt hij Anton Mogart/Midnight Man. Ook was hij bekend als Hannibal in Hannibal Rising.
 • Spider-Man: No Way Home heeft de vierde plek bereikt in de box office lijst van de Verenigde Staten. Het heeft daarmee de plek van Black Panther overgenomen. Alleen Star Wars: The Force Awakens, Avengers: Endgame en Avatar hebben momenteel nog een hogere opbrengst in Amerika.
 • Disney wil er alles aan doen om de internationale streamingmarkt verder te veroveren. Daarom stellen ze een internationale content afdeling aan, waarover Rebecca Campbell de leiding heeft.
 • Disney+ heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van de Star Original serie Pam & Tommy. Ook zijn er nieuwe character posters van onder anderen Lily James en Sebastian Stan. De serie is vanaf 2 februari te streamen.

Overig nieuws

 • Met alle Marvel series voor Disney+ zou je bijna vergeten dat het bedrijf ook nog comics uitbrengt. Het komende jaar zullen er twee Captain America series tegelijkertijd starten. In Captain America: Sentinel of Liberty volgen we Steve Rogers. In Captain America: Symbol of Truth volgen we Sam Wilson. Dit nieuwe tijdperk voor Captain America zal beginnen met Captain America #0 waarin de twee Caps samen zullen werken.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.