Daily Disney Roundup: donderdag 13 december 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 13 december 2018.

  • Onward, zo gaat de nieuwe Pixar-film heten. Disney heeft bekend gemaakt dat de film in 2020 gaat draaien en dat acteur Chris Pratt een hoofdrol heeft. Chris bekende op zijn beurt weer dat hij moest huilen toen hij het script las…

  • Natacha Rafalski is de nieuwe president van Disneyland Paris. Rafalski werkt al 23 jaar bij The Walt Disney Company, waar ze verschillende leidinggevende posities bekleedde over de hele wereld. In 2017 trad ze toe tot het Disneyland Paris-team als Chief Financial Officer en sindsdien heeft ze de verantwoordelijkheid op zich genomen voor vastgoed, transformatie, zakelijke allianties en operationele deelnemers.
    De aankondiging komt van Catherine Powell, die tot voor kort als president van het resort was voordat ze in maart 2018 werd gepromoveerd tot president van de Disney Parks Western Region en nu verantwoordelijk is voor Walt Disney World Resort, Disneyland Resort en Disneyland Parijs.
  • Vorige week hadden we het al kort even over de combi-ticket voor de drie live action remakes die in 2019 gaan draaien: Dumbo, Aladdin en The Lion King. Toen leek het er op dat de bon alleen voor Kinepolis bioscopen geldig was, maar je kunt er ook mee naar Pathe en Vue!
  • Er is een nieuw boek uit over de jonge jaren van Walt in Kansas — en het is niet bepaald sugarcoated.
  • Kerst is geen kerst zonder het Gingerbread-huis in de lobby van Disney’s Grand Floridian Hotel — hier kun je zien hoe hij gemaakt is.
  • Hoe druk gaat Disneyland Paris zijn in 2019? WDWNT zet wat zaken op een rijtje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.