Daily Disney Roundup: maandag 15 april 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 15 april  2019Afgelopen nacht was het zover: Disney ontvouwde zijn plannen voor Disney+. De belangrijkste feiten op een rijtje:

  • Afgelopen vrijdag werd de eerste verjaardag van de social Disneyland paris fanclub InsidEars gevierd met een event in parijs waar flink wat nieuwtjes bekend zijn gemaakt, waaronder de opneingsdatum van Phantom Manor. Een overzicht van de belangrijkste aankondigingen vind je hier.
  • Er zijn veel Disney films en dan bedoelen we niet alleen animatie-films maar ook de live-action films. Dumbo is nu bijvoorbeeld als live-action film te bekijken. Met zoveel films krijg je ook genoeg conspiracy theories, maar wat zijn de beste theorieën van Disney films?
  • Eén van de exclusieve series die je op Disney+ kunt zien is The Mandalorian, een live action Star Wars serie. De eerste beelden zijn daarvan vrijgegeven bij de Star Wars Celebration dit weekend.
  • Op die expo zijn meer details vrijgegeven over Galaxy’s Edge: Frank Oz heeft de stem van Yoda opnieuw ingesproken voor de attracties en er komt een exclusieve Coca Cola verpakking:
  • Plannen om in 2020 Walt Disney World te bezoeken? Als je via de UK boekt is er weer flink wat voordeel te behalen: gratis Disney Dining, een 14-dagen ticket voor de prijs van 7, gratis Memory Maker en een 200 dollar giftcard.
  • Disneyland Paris heeft een reeks milieu-maatregelen aangekondigd: vanaf 18 april worden er alleen nog papieren rietjes verstrekt, maken de kleine shampoo-flesjes in de hotels plaats voor een herbruikbare grote fles en krijg je geen plastic tasjes meer bij je aankoop: in plaats daarvan kun je voor 1 of 2 euro een herbruikbare tas kopen.
https://twitter.com/ED92live/status/1116640867295596544

Tot morgen voor een nieuwe Daily Roundup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.