Daily Disney Roundup: dinsdag 8 mei 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 8 mei 2018.

  • Micechat maakt een rondje door Disneyland Anaheim: Hyperspace Mountain is terug Pirates is in onderhoud, want ook daar zal de veilingscene worden verwijderd. Om de gasten enigszins tegemoed te komen zal Redd, de pirate binnenkort haar opwachting maken in het park. Zodra Pirates weer open gaat, zal de attractie bovendien worden voorzien van Fastpass en Maxpass.
  • Op zaterdag 29 september nemen de jazz-cats het Walt Disney Studios Park over tijdens een speciale Jazz Loves Disney avondopenstelling. Van 20 tot 01 uur beleef je een avond vol jazzstijlen en ritmes uitgevoerd door meerdere artiesten door het hele park. Disney Loves Jazz, Soiree of Jazz in Disneyland Parijs is ook de gelegenheid om unieke momenten te delen met de meest jazzachtige Disney-figuren en ‘s nachts de populairste attracties te berijden! Tickets zijn te koop vanaf 17 mei 2018.
  • Mocht je op het laatste moment besluiten om een WDW bezoekje te brengen, dan kun je nu een speciaal toegangsbewijs kopen, dat geldig is voor 1 park, 1 dag en wel de volgende dag. Bij aanschaf van het kaartje zijn er reeds 3 fastpass+ attracties voor je gereserveerd. Disney lijkt hiermee te testen in hoeverre zij de dagbesteding van hun gasten nog verder kunnen beïnvloeden.
  • Bekijk hier het concept-art voor de aanstaande avondopenstelling van Typhoon Lagoon: de H2O Glow Nights.
  • De opmars van de Minnie Vans lijkt niet te stuiten in WDW: Meer auto’s, meer locaties, meer polka dots all around!
  • Een nieuw evenement in de Walt Disney Studios in Parijs: Disney Loves Jazz. ED92 brengt het nieuws via Twitter.

  • Gisteren brachten we de video van enorme funderingsklus voor Guardians of the Galaxy. Bioreconstruct laat je het beeld zien vanaf de monorail.

  • Pandora, the world of Avatar, is bijna 1 jaar oud. Om dat te vieren brengen zij vanaf 27 mei een speciale editie van de Banshee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.