Daily Disney Roundup: dinsdag 30 oktober 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 30 oktober 2018.

  • Volgens WDWNT komt Mickey and Minnie’s Runaway Railway Ride, de 2,5D darkride die momenteel wordt gebouwd op de plaats van de Great Movie Ride in Disney’s Hollywood Studios, ook naar Disneyland in Anaheim! De attractie zou een toevoeging worden op het aanbod van Mickey’s Toontown. Zou het klonen van deze ride de kansen voor een Parijse versie verhogen? Er gaan al langere tijd geruchten dat de attractie bij ons achter de Tower of Terror komt, aan de rand van het toekomstige meer.
  • Meer Mickey: Hou 2, 3 of 4 november vrij voor een bezoek aan Amsterdam, want dan kun je in de Beurs van Berlage naar de gratis #Mickey90 expositie van MOAM!
  • Nu op de markt: het ultieme Mickey-fanhuis, op een uurtje rijden van WDW. Binnenkijken kan hier.
  • Wellicht had je al eens gehoord dat Disney ook in de race is geweest voor Harry Potter attracties. Waarom JK Rowling uiteindelijk toch voor aartsrivaal Universal koos? Jim Hill vertelt in een recente Disney Dish podcast dat het voorstel van Disney zwaar ondermaats was.
  • In Amerika kun je binnenkort tijdens het voorlezen van een reeks Disney-kinderboeken Google Home de geluidseffecten laten verzorgen.
  • Disney zet vol in op Black Panther bij de Oscars: ze hopen op een nominatie in 16 categorieën.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.