Daily Disney Roundup: dinsdag 24 september 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 24 september 2019.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Roundup

5 reacties

 1. Weet dat jullie van D-log altijd vrij enthousiast waren over Catherine Powell; met name haar communicatieve vaardigheden werden geroemd. Zelf heb ik ander ervaringen. Zo wacht ik nu al zo’n twee jaar op haar toestemming om haar op Twitter te kunnen volgen; haar Tweets zijn volledig afgeschermd voor een select groepje volgers, niet echt het warme Disney gevoel… Talloze Disney Toppers kan ik wel gewoon volgen en ook op hen berichten reageren, waaronder Bob Iger himself! Wat mij betreft, prima dat ze vertrekt!

  • Hallo Alexander,

   Dat is een persoonlijke keuze van in dit geval een mens met familie. Ze heeft daar vast haar redenen voor. Wat mij betreft: niet helemaal een objectieve observatie om dit standpunt op in te nemen.

   Wat ik weet is, dat Powell sinds ze President van Disneyland Paris was, er ontzettend veel ten positieve is veranderd daar. Veel daarvan is sinds haar vertrek ook weer ingetrokken of uitgesteld.

   Ik vind het persoonlijk erg jammer, maar we kunnen niets anders dan zien hoe de toekomst zich ontvouwd.

   • Het is haar keuze uiteraard, maar als je je volledig afschermt voor slechts een select groepje volgers, is dat, mijns inziens, niet echt echt communicatief te noemen! Iets waar zij juist zo om geroemd werd! Bovendien vraag ik me af wat er nou eigenlijk echt onder haar leiding veranderd is! Zo werd Project Sparkle (het opknappen van het park voor de 25ste verjaardag) ingezet door haar (Nederlandse) voorganger Tom Wolber.

 2. Tot maandag ?
  Hebben jullie al weekend ?
  🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.