Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 15 november 2017.

  • We beginnen de woensdagupdate goed, want D-Tales aflevering 86 staat voor je klaar! Waarin we het uitgebreid hebben over een nieuwe coaster voor Disneyland Parijs (?), verticaal gaan in Tokyo en uitbreiding van het Star wars Universum.
  • Hong Kong Disneyland heeft meer informatie gegeven over de op handen zijnde evenementen en ‘attracties’ voor 2018. het beloofd een prachtig jaar te worden met veel uniek entertainment. Lees er alles over op wdwnt.com.
  • Volgend jaar april worden in Anaheim de TEA awards uitgereikt. De winnaars zijn gisteren bekend gemaakt en Disney is, onder andere met Pandora, the world of Avatar,  flink in de prijzen gevallen.
  • Van de week brachten we al het artikel over de op handen zijnde strijd tussen de streaming diensten van Disney en Netflix. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers vorige week benadrukte Bob Iger bovendien dat de Disney dienst aanzienlijk lager geprijsd zal worden dan Netflix.
  • Spoilers ahead. Wil je alvast genieten van dé hit van Disneyland Parijs deze winter, bekijk hieronder de Mickey’s Christmas Big Band Show zoals die in Videopolis te zien is:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.