Daily Disney Roundup: dinsdag 14 november 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 14 november 2017.

  • Gisteren verscheen er een interessant artikel op The Verge, over de enorme strijd op streaminggebied die voordat ‘ie begint al door Disney gewonnen lijkt.
  • Vorige week al in het nieuws, maar hij is te leuk om te laten liggen…Op de vraag hoe je een Millenium falcon verstopt, moet het juiste antwoord nog gevonden worden.
  • Disneyland Parijs verwacht in 2021 weer helemaal hersteld te zijn van alle terreur-ellende van de afgelopen jaren
  • We berichtten vorige week al over op handen zijnde opening van Spectaculab in Epcot. Deze week is het zover: er is weer innovatie-educatie in het park te vinden!
  • Mooie podcast-tip: hoe beïnvloedt het juiste gebruik van geluid en muziek onze (Disney-)themepark-experience? Deze aflevering van de Twenty Thousand Hertz podcast gaat er dieper op in.
  • Star Tours gaat veranderen! Vanaf 17 november krijgen gasten in Disney’s Hollywood Studio’s en Disneyland (Anaheim) alleen nog scenes uit de nieuwe trilogie te zien. OP een later tijdstip zul je als bezoek kunnen kiezen tussen ene klassieke variant (episode 1-6), of een nieuwe variant (episode 7,8 en later 9).
  • Er wordt niet alleen verticaal gegaan, zo nu en dan is ook een horizontale toevoeging het vermelden waard. Op 14 november opent de nieuwe afrit bij het Magic Kingdom in Florida, waardoor hotelgasten niet meer langs de parkeerwachters hoeven, maar rechtstreek door kunnen rijden. Het is een interessante ontwikkeling in het grotere ‘plan’ van de toekomst van het vervoer in Walt Disney World met de Mickey vans, de gondels en later wellicht de zelfrijdende auto’s.
  • Disneyland presenteert vanaf volgend jaar een nieuwe serie evenementen die zich na het vallen van de avond zullen afspelen. Disney After Dark wordt een zogenaamd ‘Special Ticketed Event’, oftewel: je zult apart een kaartje moeten komen om erbij te zijn…en in ons geval is een vliegticket ook handig ;). Meer info vind je ook op de Disney Parks Blog site.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.