Daily Disney Roundup: dinsdag 13 november 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 13 november 2018.

  • Gisteravond is op 95-jarige leeftijd Stan Lee overleden, bedenker van vele superhelden als The Incredible Hulk, X-Men en Spiderman. Lee was behalve geestelijk vader van vele Marvel-helden de laatste jaren ook het gezicht van Marvel naar buiten toe en had in elke Marvel-film een cameo. Bob Iger heeft het volgende statement gemaakt:

    “Stan Lee was as extraordinary as the characters he created,” he said. “A super hero in his own right to Marvel fans around the world, Stan had the power to inspire, to entertain, and to connect. The scale of his imagination was only exceeded by the size of his heart.”

  • Pim Bunk uit Naaldwijk, beter bekend als De Duckman, zit in de penarie. Hij ligt in scheiding en omdat zijn aanstaande ex-vrouw kostwinner was, heeft hij een bijstandsuitkering aangevraagd. Maar de gemeente Westland wil die niet geven, want Bunk’s omvangrijke Disneyverzameling vertegenwoordigt volgens de gemeente een vermogen.
  • De eerste teaser trailer voor Toy Story 4 is er!
  • Imagineer Kathy Mangum, die ondermeer aan Cars Land werkte, gaat binnenkort met pensioen. Dit vertelde ze in een panel waarin het ging over de rol van vrouwen aan de top van de Themepark business.
  • Disneyland Parijs heeft een leuke video uitgebracht om de 90e verjaardag van Mickey Mouse te vieren, waarin Mickey op verschillende plekken in het park momenten uit zijn filmgeschiedenis opnieuw beleeft.
  • En voor diezelfde 90e verjaardag was Good Morning America op bezoek in Parijs, waar Mickey ineens toch blijkt te kunnen praten!

Eén reactie

  1. Echt leuk gedaan die video van Mickey, en de nieuwe Mickey met bewegend gezicht is echt geweldig!! kan je ‘bijna’echt praten met Mickey!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.