Daily Disney Roundup: dinsdag 12 november 2019

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 12 november 2019.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

3 reacties

  1. Na het werk meteen disney + aangezet, geen ontvangst. Uiteindelijk na een twittertip op de zoekfunctie geklikt en via deze achterdeur zonder ontvanst toch imagineers en the mandalorian gekeken.
    Imagineers, ik kan niet wachten op deel 2, zoveel behind the scenesbeelden en achtergrond verhalen. Tot tranen toe geroerd met het overlijden van Walt.
    The mandalorian, spoilerfree, zo had starwars moeten zijn, fraaie effecten en characters. Nieuw en toch herkenbaar. Het zuigt je in het starwars universum met een zeer onverwacht en ontroerend slot.kom maar op deel 2.

  2. Nou wat een feest zeg Disney + ik hoor ze nog zeggen, op vele apparaten beschikbaar ook op lg tv’s en laat ik nou net een LG 4k tv hebben uit ‘t jaar 2018. De voorlaatste week dat we in Nederland gratis konden kijken eindelijk de app gekregen op mijn tv maar daar blijft het bij, ik kan wel tig keer klikken op de knop inloggen maar er gebeurt niks, noppes, nada een beetje jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.