Daily Disney Roundup: dinsdag 13 februari 2018

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 13 februari 2018.

  • Kunnen we nog over de dag van gisteren heen met d ehoeveelheid nieuws die van de D23 Japan presentatie van gisteren? Geen idee… maar Disney and More heeft in ieder geval voor iedereen een samenvatting gemaakt die de maandag heeft gebruikt om uit te slapen bij te komen van het weekend. daarbij ook het gerucht dat de werkzaamheden aan de Rock ’n Roller coaster in Parijs al dit najaar beginnen!
  • Leuk om te melden… de details die nu bekend worden gemaakt over de Mickey & Minnie’s Runaway Railway komen overeen met hetgeen we bespraken in D-Tales #078. Themepark Insider neemt overigens de hele rit even met je door… let op: spoilers!
  • Nieuwe merchandise voor de Disneyparken komt van de nieuwe telefoonhoesjes leverancier van The Walt Disney Company. Zij komen nu met park-exclusieve hoesjes die je in verschillende winkels op en om de resorts kunt aanschaffen.
  • Disney mag dan druk zijn met het opzetten van zijn eigen streamingdienst. Voor de Chinese markt heeft het een licentie contract getekent met Alibaba, die een flink aanbod van het conceetn gaat streamen via de populaire dienst Youko.
  • Het Disney Moms panel, in Amerika een heus instituut, heeft voor de tweede keer een aantal awards uitgereikt aan Items als: De beste Snack (spolier: #dolewhip), beste attractie etc.
  • Vanavond schuiven Jorn, Michiel en Ralf weer aan voor de tweewekelijkse ‘stamtafel-editie’ van D-Tales. UIteraard bespreken we het laatste nieuws, onze gedachten erover en beantwoorden we de vragen die via de reactiemogelijkheid onder dit bericht, de mail, Facebook (word jij de 1.000e liker?) en Twitter ons zijn binnengekomen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.