Scannen in stijl met Premier Access

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 17 september 2021.

  • Wie de afgelopen weken een blik in de Disneyland-app heeft geworpen zag dat het wel erg rustig is in de parken in Anaheim. In een artikel in de LA Times analyseren deskundigen de tendens in de parken en kijkt men voorzichtig vooruit naar het komende Halloween- en kerstseizoen.
  • Voor iedereen die het Genie-wachtrij-Lightning Lane-Fastpass-systeem in Orlando net een beetje onder de knie had: Disney maakt het nog iets ingewikkelder. De virtuele wachtrij van Rise of the Resistance in Disney’s Hollywood Studios, die sinds opening van de attractie in gebruik was om de stroom aan bezoekers te voorzien van een plekje, is tijdelijk gepauzeerd. Wat dit in de toekomst betekent voor de inzet van de virtual que is nog onzeker.
  • Eerder deze zomer werd al bekend dat the Walt Disney Company 2.000 medewerkers van Californië naar Lake Nona, Florida verhuist. Een lokale krant uit Orlando meldt nu dat het er wellicht nog meer worden.
  • Fans van The Mandalorian opgelet! Net als van het eerste seizoen verschijnt er ook van het tweede seizoen een prachtig boek vol met concept art en interviews met Jon Favreau en Dave Filoni.
  • Nadat er al een nieuwe Pirates of the Caribbean-film was aangekondigd zou er nu ook een serie voor Disney+ in de maak zijn. Zowel de nieuwe film als de serie hebben geen rol voor Captain Jack Sparrow, het gaat om een nieuwe verhaallijn.
  • Goed nieuws voor de fans van de soundtrack van Black Panther: Ludwig Göransson is ook aangenomen voor de tweede film Black Panther: Wakanda Forever. Hij zit nu in zijn ideeënfase.
  • Zo, dat was het nieuws voor deze week. Heb je hierna ook nog zin om de laatste aflevering van D-Tales te beluisteren… be our guest! Dit is aflevering 252 van D-tales over de mogelijke toekomst van Disneyland Parijs. Uiteraard ook te beluisteren via Spotify, Apple Podcast of je favoriete podcast app.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.