Critics Choice Awards nominaties voor Disney+ series

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 8 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • In Walt Disney World konden sommige bezoekers de parken niet in vanwege een technische storing bij Amazon Web Services. Veel bezoekers hebben aangegeven dat hun reservering verdwenen was uit de My Disney Experience app.
  • Gisteren meldden we het nieuws dat Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind ook animatronics zou krijgen. Entertainment Weekly, waar het nieuws vandaan kwam, heeft die vermelding nu verwijderd uit hun artikel.
  • Mickey and the Magician zal in 2022 terugkeren in Disneyland Parijs. Dit ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het resort.

Bioscoop en Disney+

  • Disney+ heeft een aantal nominaties te pakken bij de Critics Choice Awards. De Marvel serie WandaVision is genomineerd voor beste gelimiteerde serie terwijl Elizabeth Olsen, Paul Bettany en Kathryn Hahn voor hun acteerwerk genomineerd zijn. Verder is What If…? genomineerd voor beste animatieserie en maken Only Murders in the Building, Dopesick, Reservation Dogs en andere Star titels ook kans op prijzen.
  • Een paar weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat de Star Wars film Rogue Squadron uitgesteld was vanwege andere verplichtingen van regisseur Patty Jenkins. Nu is bekend geworden dat Jenkins niet langer een Cleopatra film zal regisseren waardoor ze meer tijd zal hebben voor Star Wars (en Wonder Woman 3). Of de originele release van december 2023 nu wel gehaald kan worden is niet bekend.

Overig nieuws

  • Sinds 1 oktober is de vuurwerkshow Happily Ever After verleden tijd en is Disney’s Enchantment de afsluiting van een dag in het Magic Kingdom in Orlando. Een fan miste de show zo dat hij een projectieshow met verlichting, vuur èn Tinkerbell in zijn voortuin heeft gebouwd!
  • Marvel en Taschen hebben een langdurige samenwerking aangekondigd. In het komende decennium zullen zij klassieke comics van onder andere Spider-Man, de Avengers en Captain America opnieuw uitbrengen in extra groot formaat. Als eerste aan de beurt is Spider-Man Vol. 1. 1962-1964 waarin de eerste 21 verhalen van de webslinger gebundeld zijn.
  • In het kader van Bring Home the Bounty, de wekelijkse onthullingen van nieuwe Star Wars merchandise, zijn twee nieuwe action figures aangekondigd onder het label The Black Series. Het gaat om Boba Fett en Fennec Shand uit The Book of Boba Fett.
  • Een interessante blik op het verwijderen van de Galactic Starcruiser promotie video die een week eerder online werd gezet. Mickey Views heeft er een uitgesproken mening over.
  • Tot slot: wat doe je als bouwmarktketen Home Depot een hippe drone video publiceert? Dan maak je er een Soarin’ parodie van. Dat moet althans Twitter account Belaski Films gedacht hebben.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.