Country Bears Jamboree in Magic Kingdom sluit met deceptie

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 29 januari 2024.

Nieuws uit de parken

  • Aan Sleeping Beauty Castle in het Disneyland Park zijn twee projectoren toegevoegd. Dat natuurlijk om de shows op het kasteel in het park te verbeteren.
  • Het ging afgelopen vrijdag even mis in de IncrediCoaster in Disney California Adventure, waardoor gasten flink wat meters af moesten leggen met alleen maar een handgreep om zich aan vast te houden. Een droom voor sommigen, een nachtmerrie voor velen.
  • Vorige week heropende natuurlijk het Disneyland Hotel in Parijs. Op YouTube heeft Disney Parks nu een rondleiding geplaatst door het vernieuwde hotel.
  • De wereldberoemde pianist Lang Lang gaf dit weekend een speciaal concert voor het kasteel van Hong Kong Disneyland. De hele show is hieronder te zien. Het kasteel werd op een prachtige manier gebruikt en verschillende karakters kwamen ook het podium op ter visuele ondersteuning.

Bioscoop en Disney+

  • Daisy Ridley (vooral bekend als Rey in Star Wars) is binnenkort te zien in Young Woman and the Sea, een film van Walt Disney Pictures. Deze zou direct op Disney+ verschijnen maar nu overweegt Disney de film toch eerst in de bioscoop uit te brengen.
  • De opnames van Daredevil: Born Again zijn in volle gang. Op sociale media gaan al filmpjes en foto’s rond van de set. Bijvoorbeeld van hoofdrolspelers Charlie Cox, Elden Henson en Deborah Ann Woll. Ook lijkt het er op dat een andere Marvel held zijn MCU-debuut gaat maken.
  • Aanstaande woensdag nadat de finale van Percy Jackson and the Olympians is verschenen op Disney+, zal ook A Hero’s Journey: The Making of Percy Jackson and the Olympians te streamen zijn. In de 50 minuten durende documentaire komen de acteurs, het creatieve team en schrijver Rick Riordan aan het woord.
  • Na het nieuws over de terugkeer van de Disney Channel serie Wizards of Waverly Place is de cast bij elkaar gekomen. Acteur David DeLuise plaatste een foto op Instagram van zichzelf met David Henrie, Selena Gomez en Maria Canals-Barrera.

Overig nieuws

  • Pixar Animation Studios wordt door de Academy of Motion Picture Arts and Sciences erkend met een Scientific and Technical Award voor hun creatie van Universal Scene Description, een open source productietechnologie gecreëerd door de studio die een standaard is geworden in de hele industrie.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.