Cosmic Rewind krijgt een openingsteam

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 13 januari 2021.

Nieuws uit de parken

 • Maandag zagen we de première van de nieuwe Stars on Parade in Disneyland Parijs. DLPReport heeft hem volledig op video gezet.
 • De eerste merchandise van de 30e verjaardag duikt op in de parken in Parijs.
 • De opening van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in EPCOT komt dichterbij. Walt Disney World is begonnen met het aannemen van Cast Members voor het openingsteam.
 • Gasten kunnen vanaf 15 januari Olaf weer gaan ontmoeten in Disney’s Hollywood Studios. Celebrity Spotlight was sinds maart 2020 gesloten maar zal dus weer de deuren gaan openen.
 • EPCOT maakt zich na het kerstseizoen op voor het Festival of the Arts, wat dit jaar van 14 januari tot 21 februari loopt. Overal in het park duiken muurschilderingen op, zoals deze van Pixar-film Luca.

Bioscoop en Disney+

 • Andrew Burnap is gecast voor een rol in de live action remake van Snow White and the Seven Dwarfs. De Tony winnende acteur heeft de mannelijke hoofdrol in de film maar zal niet de prins of de jager spelen. Rachel Zegler en Gal Gadot werden eerder al gecast als respectievelijk Sneeuwwitje en de boze koningin.
 • Spider-Man: No Way Home zal geen kans maken op BAFTA Film Awards, de Britse filmprijzen. Een voorwaarde is dat films beschikbaar moeten zijn op BAFTA View, een streamingsdienst voor leden. Dat heeft Sony niet gedaan. Een uitzondering was geen optie.
 • De reshoots van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zijn inmiddels afgerond, meldt Deadline. Benedict Cumberbatch reageert in het artikel ook nog kort op het succes van Spider-Man: No Way Home.
 • Actrices Shirley MacLaine en Amy Schumer zullen een rol gaan spelen in het tweede seizoen van Only Murders In The Building. Dat bevestigt Martin Short, hoofdrolspeler en tevens executive producer van de serie.
 • Geruchten dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian stil zouden liggen vanwege zorgen omtrend het coronavirus blijken niet waar te zijn. Star Wars News Net bevestigt dat de opnames weer in volle gang zijn na een geplande kerstvakantie.
 • Nieuwe castleden zijn bekend gemaakt voor de Disney+ serie National Treasure. Lyndon Smith, Zuri Reed, Austin Walker, Antonio Cipriano en Jordan Rodrigues voegen zich bij Lisette Alexis die al eerder gecast werd. De serie zal een uitbreiding zijn van de film franchise van National Treasure.

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.