Cosmic Rewind gaat de testfase in

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 14 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • In EPCOT is men begonnen met het testen van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Jeff Vahle, de president van Walt Disney World, deelde op Instagram dat hij één van de eerste personen is die de attractie beleefd heeft. De verwachting is dat het nog wel even duurt voordat Cast Members en daarna gasten de attractie kunnen ervaren. De attractie zal komende zomer als onderdeel van de vijftigste verjaardag van Walt Disney World open gaan, maar we wachten nog op een specifieke datum.
  • Een nieuwe dag, een nieuwe TRON-update vanuit het Magic Kingdom in Orlando. Het gebouw aan de voorkant van de attractie, vlakbij het spoor van de Walt Disney World Railroad, wordt steeds verder dichtgemaakt.
  • Expedition Everest, één van de topattracties van Animal Kingdom, gaat vanaf volgende maand dicht voor een 3 maanden-durende onderhoudsbeurt. En nee, het gaat hier niet over het repareren van de Yeti 😉
  • Oud-Imagineer Jim Shull is steeds nog bezig met het digitaliseren van zijn archief uit zijn 33-jarige carrière bij Walt Disney Imagineering. Hij deelde gisteren een schets van de Old Mill uit Disneyland Parijs, de attractie die door de lage capaciteit een kort leven was beschoren.
  • Maar, niet lang daarna deelde Jim dit. We zullen het dus moeten stellen zonder zijn geweldige foto’s van bouwplaatsen en in aanbouw zijnde attracties. Hopelijk kunnen tweets zoals hierboven wel gewoon blijven.
  • En, wat blijft het fijn als op een donkere avond in december er goed nieuws komt vanuit Parijs:

Bioscoop en Disney+

  • De nominaties voor de 79ste uitreiking van de Golden Globes zijn bekend gemaakt. West Side Story is vier keer genomineerd en Encanto drie keer (waaronder voor beste animatiefilm). Dopesick en Only Murders in the Building werden allebei drie keer genomineerd. Elizabeth Olsen en Paul Bettany werden ieder genomineerd voor hun acteerwerk in WandaVision. Bekijk hier de complete lijst van nominaties.
  • Er zal geen derde seizoen gemaakt worden van de Disney+ Original serie Diary of a Future President. Ilana Peña, de showrunner en regisseur van de serie, heeft op Twitter gereageerd op het nieuws.
  • In een nieuwe promo voor The Book of Boba Fett bereiden Boba (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen) zich voor op de strijd die gaat komen.

Overig nieuws

  • Het wordt er niet gezelliger op bij Imagineering in Burbank. Imagineers ontvangen automatische mailtjes van HR als ze nog niet hebben gereageerd op het verzoek om te verhuizen naar Lake Nona, Florida.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.