Bouwvergunningen van Alice in Wonderland show openbaar

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van maandag 18 september 2023.

Nieuws uit de parken

 • Het X-account DLP Works heeft de bouwvergunningen van de Alice in Wonderland show in handen. Het gebruik van containers lijkt er op te wijzen dat dit slechts een tijdelijke toevoeging zal zijn aan het Walt Disney Studios Park. Via het account van DLP Works vind je nog meer details en afbeeldingen.
 • Let’s talk about Bruno. Het karakter uit Encanto beleefde zijn debuut in Walt Disney World tijdens de Disney Adventure Friends Cavalcade in het Magic Kingdom. Ook kunnen bezoekers Mirabel ontmoeten.
 • Niet alleen Disneyland Parijs is op zoek naar nieuwe ambassadeurs. In Walt Disney World zijn namelijk de vijf finalisten bekendgemaakt die kans maken om de huidige ambassadeurs op te volgen.
 • Op 31 augustus was de avondshow Wondrous Journeys voor het laatst te zien in Disneyland. Fans speculeerden dat de show terug zou keren na de vieringen van Halloween en kerst, maar volgens een gerucht zou echter Disneyland Forever terugkeren.
 • Goed nieuws voor Marvel fans die nooit genoeg merchandise in huis hebben: Avengers Vault (de nieuwe merchandisewinkel in Avengers Campus in Disney California Adventure) opent vandaag haar deuren.
 • Disneyland viert momenteel Halloween en voor deze gelegenheid deelden ze op Instagram griezelige character posters van Mickey, Minnie, Donald en Daisy.

Bioscoop en Disney+

 • The Wonder Years krijgt geen derde seizoen. Dat heeft ABC besloten. De serie is in Nederland te zien op Disney+ (vooralsnog alleen het eerste seizoen).
 • Disney heeft een trailer uitgebracht van de Halloween special Mickey and Friends Trick or Treats. Voor deze special is gebruik gemaakt van stop motion animatie.

Overig nieuws

 • Diane Jurgens heeft The Walt Disney Company verlaten. De afgelopen drie jaar was zij werkzaam als Chief Information Officer (CIO).
 • De mediamagnaat Byron Allen (oprichter van de Allen Media Group) heeft volgens The Wrap een bod van 10 miljard dollar gedaan om Disney’s ABC-televisienetwerk en lokale stations en de FX- en National Geographic-kabelkanalen te kopen.
 • The Ronin uit de Star Wars: Visions short The Duel keert terug in een eigen comic. De cover werd door StarWars.com onthuld.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.