Bioscooprelease Deadpool 3 uitgesteld

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 20 oktober 2023.

Nieuws uit de parken

  • Op hun sociale media kanalen laat Disney Parks weten dat ze bij It’s a small world een verrassingsbezoek hebben gehad van Miss Minutes uit de Disney+ serie Loki. Het is afwachten of dit meer betekent of dat het slechts grappige promotie is voor de serie.
  • Het nieuwe incidentenrapport voor themaparken in Orlando is verschenen. Een paar van die incidenten: Een 69-jarige man raakte geblesseerd aan zijn nek en rug in Twilight Zone Tower of Terror en een 73-jarige vrouw werd duizelig en viel flauw na een ritje in Slinky Dog Dash.
  • Er zijn twee nieuwe locaties in Disneyland Parijs toegevoegd aan het Mobile Order systeem. Het gaat om Cowboy Cookout BBQ en Au Chalet de la Marionnette. In totaal is deze service nu op 8 locaties beschikbaar.
  • Het volgende Disneyland Pass evenement in Disneyland Parijs vindt plaats op 30 november. Het thema is “Christmas Night”.

Bioscoop en Disney+

  • Het komt niet als een verrassing, maar volgens Deadline wordt de bioscooprelease van Deadpool 3 uitgesteld. Deze stond gepland voor mei 2024 maar door de nog altijd voortdurende acteursstaking liggen de opnames nog steeds stil. Mogelijk verhuist Captain America: Brave New World terug naar deze releasedatum.
  • Doctor Who viert dit jaar de zestigste verjaardag en daarom zijn de huidige showrunner Russell T. Davies en voormalige showrunners Chris Chibnall en Steven Moffat bij elkaar gekomen. In onderstaande video bespreken zij het belang van muziek in de serie.

Overig nieuws

  • Leuk nieuws voor de LEGO liefhebbers: Volgend jaar verschijnt een nieuwe set gebaseerd op Snow White and the Seven Dwarfs.
  • Vanaf vandaag is Marvel’s Spider-Man 2 beschikbaar voor de PlayStation 5. Voor iedereen die even een recap nodig heeft van de verhalen van Peter Parker en Miles Morales uit de vorige games is er nu onderstaande video.
  • Good Morning America gaat verhuizen. Niet naar een andere zender, maar naar een andere studio. In 2025 ruilen ze hun bekende studio aan Times Square in voor een Hudson Square studio.
  • Tinisha Agramonte is door The Walt Disney Company aangesteld als Senior Vice President en Chief Diversity Officer. In deze functie zal ze leiding geven aan DIsney’s strategie op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusie.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.