Ben Mendelsohn keert terug als Orson Krennic in Andor seizoen 2

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 25 juni 2024.

Nieuws uit de parken

Concept art: Disney Parks Blog
  • In Hong Kong Disneyland Resort wordt dit jaar voor het eerst ook kerst gevierd: Kerst Arendelle-stijl in World of Frozen. In Disneyland Paris keren fan-favorites als Mickey’s Dazzling Christmas Parade terug en in het vernieuwde Disneyland Hotel krijgen gasten magische verrassingen. En het hotel is uiteraard mooi versierd.

Bioscoop en Disney+

  • Ben Mendelsohn keert terug naar het Star Wars universum. In Rogue One: A Star Wars Story speelde hij de rol van Director Orson Krennic en hij zal die rol opnieuw gaan vertolken in het tweede seizoen van de Disney+ serie Andor. Tijdens ACE Superhero Comic Con heeft Diego Luna (Cassian Andor) dat we meer herkenbare personages gaan tegenkomen nu we in de tijdlijn dichterbij Rogue One: A Star Wars Story komen.
  • De opnames van het vervolg op Freaky Friday uit 2003 zijn begonnen. Dit nieuws werd bevestigd met een achter de schermen foto van Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan. Ook Mark Harmon en Chad Michael Murray keren terug voor deze nieuwe film.
  • Alle tien afleveringen van het derde seizoen van FX serie The Bear zullen op 26 juni iets eerder te streamen zijn dan in eerste instantie de bedoeling was. Al is het maar drie uur eerder. Het volgt hiermee het releaseschema van grote Disney+ series als The Acolyte. Overigens is dit niet van toepassing op Nederland aangezien de serie hier pas vanaf 17 juli beschikbaar is.
  • The Lion King bestaat dit jaar 30 jaar en daarom heeft Walt Disney Animation Studios een speciale video online gezet. Hierin zien we zij aan zij de ‘Hakuna Matata’ scène en de bijbehorende storyboards

Overig nieuws

  • De musical Hercules komt naar Londen’s West End in de zomer van 2025. Dat heeft de Disney Theatrical Group bevestigd. De voorstelling zal daar te zien zijn in het Theatre Royal Drury Lane. Momenteel is er al een Duitse versie te zien in Hamburg.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.