Bekijk de trailer van Once Upon a Studio

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 22 september 2023.

Nieuws uit de parken

 • Gisteren meldden we al dat José Alfaro Navarro en Dylan Legras de nieuwe ambassadeurs worden van Disneyland Parijs. Na de bekendmaking begroetten zij samen met Mickey de bezoekers tijdens een traditionele pre-parade.
 • Gisteren is Hyperspace Mountain weer heropent na een opknapbeurt. Dat was eerder dan gepland, want de achtbaan in Discoveryland zou eigenlijk vandaag pas weer open gaan voor bezoekers.
 • Er komt weer een collectible key naar Disneyland Parijs. Deze staat in het teken van “Main Street Vehicles” en zal vanaf 28 september te koop zijn bij de Storybook Store.
 • De Disney PhotoPass Studio in Disney Springs heeft een nieuwe Haunted Mansion achtergrond. Bezoekers kunnen nu op de foto met de Hitchhiking Ghosts.
 • Binnenkort is het Dierendag. Een goed moment om eens te kijken naar de dieren in Walt Disney World. En dan vooral de nieuw geboren dieren. Dat waren er dit jaar meer dan 300.
 • Disney werkt momenteel aan plannen om het Disneyland Resort uit te breiden. De monorailroute zou ook kunnen worden uitgebreid om bij de uitbreiding te passen. Dit blijkt uit de documentatie van DisneylandForward die onlangs is bijgewerkt.

Bioscoop en Disney+

 • Disney heeft de trailer van Once Upon a Studio online gezet. Deze viert honderd jaar Disney met héél véél personages. De short is 15 oktober op ABC te zien en op 16 oktober ook op Disney+. Het lijkt onduidelijk of de short ook nog steeds in de bioscoop te zien zal zijn voor Wish.
 • De screenwriter David S. Goyer heeft in een podcast onthuld dat Guillermo del Toro jaren geleden bijna een Star Wars film heeft geregisseerd. Op X lijkt Del Toro te hinten dat de film over Jabba The Hutt zou gaan.
 • Een nieuwe aflevering van Ahsoka, betekent ook dat we nieuwe character posters krijgen. Deze week zijn dat er vier. Uiteraard van Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger maar ook van Enoch en de Great Mothers.
 • Er verschenen gisteren meer posters. Van Loki seizoen twee verscheen een nieuwe poster met Tom Hiddleston vol in beeld, er is een poster van The Santa Clauses en ook de zes shorts van het tweede seizoen van Disney Launchpad hebben posters gekregen.
 • De staking van de Writers Guild of America bij Dancing With The Stars lijkt succesvol te zijn. Acteur Matt Walsh heeft zijn deelname aan het programma gepauzeerd. Vanwege de controverse en de mogelijkheid dat meer kandidaten afhaken, denkt ABC erover na om de show uit te stellen.
 • Searchlight Pictures heeft een trailer online gezet van All of Us Strangers met Andrew Scott en Paul Mescal in de hoofdrollen. De film verschijnt op 22 december in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum laat nog op zich wachten.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.