Avengers Campus: van “soon” naar “early summer”

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 13 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • In de nieuwe spot zagen we de eerste beelden van verschillende helden, waaronder ook de Sam Wilson variant van Captain America, die dus gebruikt zal gaan worden als karakter om mee op de foto te gaan.
  • Het feestje is vrijdagochtend compleet gemaakt met een nieuwe blik op de kostuums die in het themagebied zullen worden gedragen.

Bioscoop en Disney+

  • Nadat vorige week bekend werd dat Jon Watts het nieuwe project Fantastic Four voor Marvel Studios laat vallen, lijkt het er op dat de vervanger er al is. Bryce Dallas Howard is volgens geruchten in de laatste onderhandelingsfase aangekomen.
  • Op 24 juni wordt Trevor The Musical toegevoegd aan Disney+. Het gaat hier om een registratie van deze musiscal die gebaseerd is op de korte film Trevor. Die korte film was de inspiratie voor The Trevor Project, een organisatie voor zelfmoordpreventie en mentale gezondheid bij LGBTQ+ jongeren. Een eventuele Nederlandse release is nog niet bekend.
  • Tijdens Disney+ Day werd aangekondigd dat er een serie gemaakt wordt van de boekenreeks The Spiderwick Chronicles. De regisseur van de eerste twee afleveringen is nu bekend. Het gaat om Kat Coiro. Zij heeft ook de binnenkort te verschijnen Marvel Studios serie She-Hulk geregisseerd.
  • Ondertussen is de promotietour van Obi-Wan Kenobi in Londen gearriveerd. Ewan McGregor, Hayden Christensen en Moses Ingram brachten ook een bezoek aan The One Show op de BBC.

Disney Cruise Line

  • We kennen Disney als groot fan van merchandise en ook de Cruise Line is daarop geen uitzondering. Voor de nieuwe Disney Wish is deze week ook exclusieve merchandise gepresenteerd, waaronder onderstaande tas.
Bron: Disney

Overig nieuws

  • Van 26 tot en met 29 mei vindt in Anaheim Star Wars Celebration plaats. Maar ook de thuisblijvers kunnen meegenieten. Via StarWars.com en op YouTube worden verschillende panels gestreamd. Ook zijn er interviews en andere verrassingen. Dit werd gisteren bekendgemaakt in This Week! In Star Wars.
  • Ook nog een Star Wars gerucht: het vervolg op de populaire game Star Wars Jedi: Fallen Order zou wel eens Star Wars Jedi: Survivor kunnen gaan heten. Wellicht komen we meer te weten tijdens Star Wars Celebration.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.