Avengers Campus opent op 20 juli in Parijs!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 25 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Het is dan eindelijk zover: er is een openingsdatum voor Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park in Parijs! Op 20 juli 2022 kun je in Parijs genieten van jouw favoriete superhelden.
  • Met de bekendmaking van de openingsdatum komen ook de eerste beelden van de Iron Man animatronic in Avengers Assemble: Flight Force. Helemaal in het Engels en met een “aardige” imitator van Robert Downey Jr.
  • Twee acteurs die wel opnieuw hun rol zullen vertolken voor Avengers Campus in Parijs zijn Tom Holland als Spider-Man en Brie Larson als Captain Marvel.
  • Naast de attracties Avengers Assemble: Flight Force en Spider-Man W.E.B. Adventure zijn er natuurlijk ook een aantal eetgelegenheden in het themagebied. Het Disney Parks Blog heeft de opties op een rijtje gezet.
  • Eén van de eetgelegenheden in de Campus is Pym’s Kitchen, die bekend staat om de kleine en grote gerechten. Café Fantasia zet de aangekondigde gerechten op een rij.
  • Nieuws voor de reizigers die van plan zijn richting de US of A te reizen: Vanaf donderdag (26 mei) worden de prijzen voor de ESTA (papier om het land binnen te komen) voor het eerst sinds 2015 weer duurder (via Edwin).
  • Vanaf dinsdag hebben de (Amerikaanse) Visa kaarthouders weer exclusieve meet & greets in het Imagination Pavilion in EPCOT. Het gaat om meet & greets met Mickey en Minnie.
  • Vanaf 16 juli keert the Festival of the Lion King weer volledig terug naar Animal Kingdom. Tot 4 juli is de aangepaste variant met minder performers nog te zien.
  • Ook iets dat verdwijnt uit de resorts van Walt Disney World: de plexiglazen schermpjes in de wachtrijen!
  • En dan nog wat treurige beelden uit Shanghai: op foto’s uit het inmiddels al weer twee maanden gesloten park is te zien hoe het onkruid de perfect geknipte tuin-sculpturen begint te overwoekeren. Op dit moment is er nog geen zicht op een heropeningsdatum.

Bioscoop en Disney+

Overig nieuws

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.