Avengers Campus op openingsdag langer open

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 21 juni 2022.

Nieuws uit de parken

 • We hebben meer informatie gekregen over de openingsuren van de eerste dag dat Avengers Campus open is voor het grote publiek in Parijs. Het Walt Disney Studios park zelf is open tot 21:00. Avengers Campus blijft anderhalf uur langer open.
 • Ook het menu en de prijslijst voor PYM Kitchen op onze Avengers Campus zijn bekend gemaakt. Tegelijkertijd ging ook de mogelijkheid om voor dit restaurant te reserveren open, wat meteen voor een storm op de reserveringen zorgde.
 • Onze eigen Michiel vertelde er in aflevering 286 van D-Tales al over: de officiële podcast van Disneyland Parijs. De eerste twee afleveringen van Op weg naar de Magie staan nu online. Deze gaan over het lekkerste eten in de parken en de avonturen die ja kan beleven.
 • Over minder dan 3 maanden staat de D23 Expo al voor de deur. We weten nog vrij weinig over de aankondigingen voor de Disney Parken wereldwijd. Disney Tourist Blog maakte alvast een lijstje met verwachtingen en wensen.
 • Het social media-account van Disney Parks heeft een tease geplaatst voor aanstaande woensdag, waarbij ze tijdens Halfway to the Holidays meer zullen vertellen over het aankomende kerstseizoen in de Disney Parken.
 • Disney heeft nieuwe merchandise aangekondigd van Indiana Jones. Deze zal beschikbaar zijn in de Amerikaanse parken en via shopDisney.
 • Hevige regen in Orlando zorgt voor overlast. Een winkel in Disney’s Hollywood Studio stond namelijk blank. Cast Members zijn hard aan het werk geweest om het water weg te werken.

Bioscoop en Disney+

 • Voor in de agenda van de Marvel fan: op vrijdag 24 juni start de kaartverkoop van de nieuwe MCU-film Thor: Love and Thunder. Vanaf 6 juli beleef je het in de bioscoop.
 • En over de MCU gesproken: Het lijkt er op dat er momenteel in Phase 4 nog niet duidelijk toegewerkt wordt naar een duidelijk eindpunt, zoals dat wel het geval was met de Infinity Saga. Maar Marvel Studios president Kevin Feige geeft aan dat nu we dichtbij het einde van Phase 4 zijn het duidelijker zal worden wat die volgende grote saga zal zijn.
 • Vanavond om 21:00 plaatselijke tijd zal een registratie van Harmonious vanuit EPCOT live gestreamd worden op Disney+. Dit is echter alleen live te kijken in de VS en Canada. Het is wel aangekondigd voor Disney+ in Nederland dus terugkijken zal hoogstwaarschijnlijk wel een optie zijn hier. Harmonious Live! wordt gepresenteerd door Idina Menzel (Elsa).

Disney Cruise Line

 • Daar is ‘ie dan! De Disney Wish is aangekomen in haar nieuwe thuishaven: Port Canaveral!

Overig nieuws

 • Een nieuw boek (via Sven) over de geschiedenis van de Walt Disney Company: Het boek ‘The Origins of Walt Disney’s True Life Adventures’ gaat onder meer over het ontstaan van de film Bambi, Walt’s educatieve programma tijdens de Tweede Wereldoorlog en meer.
 • Ook Marvel fans kunnen een mooi boek aan hun collectie toevoegen. Na een vergelijkbare uitgave over Spider-Man komt uitgeverij Taschen nu met Avengers Vol 1: 1963-1965. Het is een collectie van de eerste Avengers verhalen in de strips van Jack Kirby en Stan Lee.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.