Avengers Campus nu officieel open!

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van donderdag 21 mei 2022.

Nieuws uit de parken

  • Gisteren was dan eindelijk de officiële opening van Avengers Campus in Parijs. Gasten werden ’s ochtends enthousiast verwelkomd door Natacha Rafalski, Josh D’Amaro, Jill Estorino en Cast Members. De regen mocht de pret duidelijk niet drukken. Natacha Rafalski en Josh D’Amaro maakten later op de dag ook nog een ritje in Avengers Assemble: Flight Force.
  • Niet zo magisch: In Walt Disney World is vlakbij Peter Pan’s Flight een gevecht uitgebroken tussen een grote groep gasten.
  • Het water van The Jungle Cruise kleurde op 18 juli roze. Veel verbaasde gasten. Disney heeft inmiddels aan de Orange County Register uitgelegd dat dit onderdeel is van een waterbehandelingsplan. Na een paar uur had het water weer de normale kleur.
  • Cast Members van Disneyland Resort in Anaheim zijn niet blij met het nieuwe aanwezigheidsbeleid dat in oktober van kracht moet gaan. Ze zijn vooral boos over dat afwezigheid door ziekte straks strenger bestraft wordt dan nu het geval is.

Bioscoop en Disney+

  • Welcome to Wrexham is een docuserie van FX over de voetbalclub van het plaatstje Wrexham in Wales. De club heeft het moeilijk maar dan wordt deze overgenomen door twee Hollywood sterren: Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) en Ryan Reynolds (Deadpool). Bekijk hier de trailer:
  • De bedenkers van Yelena Belova tekenden in 2007 een contract met Marvel waarmee ze ieder recht zouden hebben op $25.000 voor het gebruiken van het personage in Black Widow (gespeeld door Florence Pugh). Marvel betaalde slechts $5.000. The Hollywood Reporter schreef een artikel over het onduidelijke compensatiesysteem van Marvel.
  • Het komende weekend vindt San Diego Comic-Con plaats. De verwachting is dat de focus bij Marvel vooral zal liggen op de Disney+ serie She-Hulk: Attorney at Law en de bioscoopfilm Black Panther: Wakanda Forever. Nieuws en onthullingen over nieuwere projecten worden pas tijdens D23 Expo in september verwacht.

Overig nieuws

  • Voor het vijfde jaar op rij heeft The Walt Disney Company een topscore gekregen op de Disability Equality Index. Het is daarmee een van de beste werkplekken voor mensen met een beperking.
  • Schrijver Charles Soule heeft een mijlpaal bereikt: sinds 2016 schreef hij 100 Star Wars comics voor Marvel. StarWars.com sprak de schrijver uitgebreid.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.