Avengers Campus komt… soon?

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 26 april 2022.

Nieuws uit de parken

  • Langzamerhand komen steeds meer tekenen van Avengers Campus in Parijs naar de oppervlakte. Maandag was bijvoorbeeld voor het eerste de muziek te horen in het Walt Disney Studios Park, namelijk in de toiletten bij de Tower of Terror. Je zou toch denken dat een openingsdatum niet lang meer kan uitblijven… Maar goed: voorlopig blijft het bij “soon”.
  • Vorig jaar kondigde Disney Parks voor zowel Walt Disney World als Disneyland de nieuwe Magicband+ aan. Deze nieuwe generatie is oplaadbaar en geeft licht- en trilinteracties. We weten dat de nieuwe devices ergens dit jaar zullen uitkomen, maar verder hebben we er weinig meer van gehoord. Toch kan Blog Mickey, op basis van de FCC Filing, meer zeggen over de functies van het apparaatje.
  • Disney komt op donderdag in het kader van Halfway to Halloween met verrassingen en aankondigingen over de parken. En waarschijnlijk dus over de Halloween viering later dit jaar. We houden je op de hoogte!
  • De acteur Terry Crews (bekend van Brooklyn Nine-Nine) zal onderdeel zijn van Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind. Hij speelt Centurion Tal Marik die ook een adviseur is van Nova Prime, gespeeld door Glenn Close. Door die connectie is het aannemelijk dat Crews net als Close te zien zal zijn in de voorshow van de attractie.

Bioscoop en Disney+

  • Spider-Man: No Way Home blijft een groot bioscoopsucces. Het is nog steeds de enige film die meer dan een miljard dollar opgehaald heeft sinds de start van de coronapandemie. De teller kwam zelfs tot 1,9 miljard dollar. Nu is ook bekend wat dan de uiteindelijke winst is na aftrek van productie- en marketingkosten. Dat blijkt 610 miljoen dollar te zijn.
  • En er is meer Spider-Man nieuws. Tijdens CinemaCon heeft Sony de titel bekend gemaakt van de derde Spider-Verse animatiefilm. Deze gaat Spider-Man: Beyond the Spider-Verse heten. Aanwezigen kregen ook 15 minuten te zien van het eerstvolgende deel Spider-Man: Across the Spider-Verse.
  • De opnames van The Guardians of the Galaxy Holiday Special zijn afgerond. Regisseur James Gunn deelde een foto van het wrap cadeau dat hij kreeg van Marvel Studios. Via Twitter laat Gunn ook weten dat er nog 7 draaidagen op het schema staan voor Guardians of The Galaxy Vol. 3.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.