Another Bob left the building…

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 1 december 2021.

Nieuws uit de parken

  • Bob Weis, de baas van Walt Disney Imagineering, zal afscheid nemen van deze positie om deze over te dragen aan Barbara Bouza. Weis zal een adviserende rol aannemen in de komende tijd. Zijn aftreden valt vlak voor de overgang van grote delen van Imagineering van California naar Florida. De nieuwe baas, Bouza, heeft een achtergrond in architectuur, maar is pas sinds 2020 een onderdeel van Imagineering.
  • In een nieuwe show in Avengers Campus proberen Clint Barton en Kate Bishop uit Marvel’s Hawkeye het hoofdkartier van de Avengers te verdedigen wanneer deze wordt aangevallen door de Tracksuit Mafia. De volledige show is op YouTube te bekijken.

Bioscoop en Disney+

  • Alhoewel Disney+ internationaal veel volwassen content heeft, is dit niet het geval in Amerika. Daarom wilde Disney dat de Beatles-documentaireserie Get Back aangepast zou worden. Scheldwoorden, beelden waarin gerookt wordt en verwijzingen naar drugs zouden eruit geknipt moeten worden. Om deze reden is er voorafgaand een waarschuwing in beeld geplaatst, maar maker Peter Jackson weigerde te knippen.
  • Actrice Ivanna Sakhno heeft zich aangesloten bij de cast van Ahsoka, een nieuwe Star Wars serie met Rosario Dawson als Ahsoka Tano. Het is niet bekend welke rol Sakhno gaat spelen. Eerder was ze te zien in Pacific Rim: Uprising en de Star serie High Fidelity.
  • Disney heeft via het YouTube kanaal van 20th Century Studios een fragment vrijgegeven van West Side Story. In het fragment zingen hoofdrolspelers Rachel Zegler en Ansel Elgort ‘Tonight’, een van de bekendste liedjes uit de musical.

Overig nieuws

  • In een artikel op de officiële Star Wars site wordt teruggeblikt op de Macy’s Thanksgiving Day Parade. Bij het artikel vind je foto’s van de enorme Grogu ballon en er was ook een digitale ballon gebaseerd op de VR experience Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Martijn van Zuijlen, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.