All aboard … Star Wars: Galactic Starcruiser

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 6 oktober 2021.

  • Wanneer Star Wars: Galactic Starcruiser op 1 maart opent in Walt Disney World is het natuurlijk handig als gasten niet verdwalen. En dus is er nu al de plattegrond. Overigens, vanaf vandaag kunnen Club 33 en Golden Oak members hun plek al gaan reserveren voor het hotel.
  • Er is dan toch nog een volledige lijst van alle titels die deze maand naar Disney+ komen. Gids.tv heeft het complete overzicht (via Niels). Met onder andere de FX serie What We Do In The Shadows en de ABC special The Most Magical Story on Earth: 50 Years of Disney World.
  • Steeds meer live entertainment keert terug in Walt Disney World. Bijvoorbeeld de Indiana Jones Epic Stunt Spectacular show en individuele character meet & greets. Maar knuffelen met Mickey mag nog even niet.
  • Diversiteit is erg belangrijk voor Disney. Daarom is het in de My Disney Experience app nu mogelijk om de genderneutrale aanspreektitel ‘Mx’ te kiezen.
  • Sora, het hoofdpersonage uit de Kingdom Hearts games van Disney, komt naar Super Smash Bros. Ultimate. Ook is aangekondigd dat de Kingdom Hearts games speelbaar worden op de Nintendo Switch en Tokyo Disney Resort krijgt hotelkamers in dit thema.
  • Aanstaande vrijdag verschijnt Muppets Haunted Mansion op Disney+. Disney heeft twee fragmentjes vrijgegeven.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.