Adventureland Treehouse in 2023 open

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 11 november 2022.

Nieuws uit de parken

  • Na eerder speculaties over een mogelijk nieuw thema voor de Treehouse in Disneyland heeft Disney eindelijk meer bekend gemaakt over de attractie. In 2023 gaat de attractie weer open, onder de naam Adventureland Treehouse. Geen nieuw IP, maar eerder een hommage aan de originele attractie.
Concept Art van de vernieuwde attractie. Bron: Disney

Bioscoop en Disney+

  • Het Japanse Studio Ghibli, bekend van animatiefilms als Spirited Away en Howl’s Moving Castle, heeft gisteren op Twitter bekend gemaakt dat ze aan een project werken samen met Lucasfilm. Meer details zijn niet bekend. Mogelijk gaat het hier om een aflevering van seizoen twee van Star Wars: Visions.
  • Castingnieuws voor The Spiderwick Chronicles. Momona Tamada en Alyvia Alyn Lind zijn toegevoegd aan de cast van deze Disney+ serie.
  • Shang-Chi acteur Simu Liu heeft gehint op zijn betrokkenheid bij de volgende Avengers film. Dit komt niet helemaal als een verrassing omdat Avengers: The Kang Dynasty geregisseerd wordt door Destin Daniel Cretton die eerder Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings regisseerde voor Marvel.
  • Beauty and the Beast bestaat 30 jaar en dat wordt 15 december gevierd met een special op ABC die een dag later (in ieder geval in de VS) op Disney+ verschijnt. H.E.R. en Josh Groban spelen de hoofdrollen in deze combinatie van animatie en live action. Gisteren verscheen onderstaand promobeeld online.

Overig nieuws

  • Ter ere van de release van Black Panther: Wakanda Forever heeft Disney 1 miljoen dollar gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor educatie op het gebied van STEM (science, technology, engineering & math) en kunst. En dan voor jongeren die historisch gezien ondergerepresenteerd zijn.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot maandag voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.