Achter de schermen bij avondshow Wondrous Journeys

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van donderdag 22 december 2022.

Nieuws uit de parken

 • Disney heeft een kijkje achter schermen gegeven bij Wondrous Journeys, de nieuwe avondshow in Disneyland ter ere van de honderdste verjaardag van the Walt Disney Company. Volgens Disney zit er een verwijzing naar elke film van Walt Disney Animation Studios in.
 • Met de sneak preview van Wondrous Journeys heeft Disney ook bevestigd dat Baymax van Big Hero 6 over het kasteel zal vliegen tijdens de avondshow.
 • Speciaal voor leden van de Disney Vacation Club keren de Moonlight Magic-events terug naar Anaheim. Deze keer zal Disney California Adventure de locatie zijn voor het after hours-event.
 • Ruby Cruz en Tony Revolori zijn momenteel te zien in de Disney+ serie Willow als respectievelijk Kit en Graydon. Recent brachten zij een bezoek aan Disneyland.
 • Walt Disney World heeft het ontwerp van de papieren tickets vervangen. De oude ontwerpen hadden het logo van de vijftigste verjaardag nog op de tickets, de nieuwe batch heeft weer een klassiek ontwerp.
 • Sinds gisteren is Beavers Creek Tavern, het tweede restaurant van Disney Sequoia Lodge weer heropend. Het restaurant biedt, net als Hunter’s Grill, een all-you-can-eat-buffet aan.

Bioscoop en Disney+

 • Patti LuPone zal te zien zijn in de serie Agatha: Coven of Chaos. Mogelijk betekent dit dat na “Agatha All Along” in WandaVision ook deze serie liedjes zal bevatten. Patti LuPone is namelijk een bekende musicalactrice. Ze won in haar carrière drie Tony Awards.
 • Op 4 januari begint het tweede seizoen van The Bad Batch op Disney+. Er is nu een handig uitzendschema met daarbij ook alvast de titels van alle zestien afleveringen.
 • In een nieuwe featurette krijgen we een kijkje achter de schermen bij de opnames van Avatar: The Way of Water. Te zien is hoe performance capture gebruikt is voor deze film.

Overig nieuws

 • CEO Bob Iger heeft een mail verzonden aan fans van Disney om hen fijne feestdagen toe te wensen. In het bericht schrijft Iger ook dat er nog nooit eerder een betere tijd was om een Disney fan te zijn en dat ze hun best zullen doen om de hoge verwachtingen waar te maken.
 • Tijdens de laatste aflevering van dit jaar van Star Wars: The High Republic Show is onder andere een nieuw boek aangekondigd. Het gaat om een naslagwerk met de titel Star Wars: The High Republic – Character Encyclopedia.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.