20th Century Studios maakt derde Hercule Poirot film

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-tales.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 11 oktober 2022.

Nieuws uit de parken

 • In Disneyland Parijs probeert men veel te doen aan energiebesparing. Een van de nieuwe manieren om dat te doen is de deuren van winkels dicht te houden ook al zijn de winkels zelf wel open.
 • Eva Longoria was met haar zoontje in Disneyland Parijs. De actrice is vooral bekend van de ABC serie Desperate Housewives. Walt Disney World aan de andere kant van de Atlantische Oceaan kreeg ook een bekende op bezoek: Millie Bobby Brown oftewel Eleven uit Stranger Things.
 • In de meest recente aflevering van The Disney Dish, de podcast van Len Testa en Jim Hill, wordt tussen neus en lippen uitgelegd waarom de Avengers Campus in Parijs geen stuntronic heeft. Deze is Parijs wel aangeboden door WDI, maar het management zou deze toevoeging aan de campus voor nu hebben geweigerd. Van het geld wat hiermee bespaart werd kan men immers veel meer interactie in het gebied brengen met interactieve karakters en kleine showtjes in het gebied.
 • In februari organiseert runDisney in Walt Disney World het Disney Princess Half Marathon Weekend. De medailles zijn nu bekend gemaakt.
 • In EPCOT worden de contouren van CommuniCore Hall steeds beter zichtbaar, nu twee grote onderdelen uit de steigers zijn gehaald. De verwachting is dat dit deel van EPCOT in 2023 afgerond is.
 • Sinds vorige week zijn er weer guided tours in Disneyland beschikbaar. Laughingplace plaatst een uitgebreid fotoverslag van Walt’s Main Street Story, de vernieuwde tour waarbij onder andere het appartement van Walt boven Town Square wordt bezocht.
 • In Tokyo is men druk bezig met de bouw van Fantasy Springs. TDR Explorer heeft een update met foto’s van dit nieuwe themagebied in Tokyo DisneySea.
 • In Hong Kong Disneyland is de laatste kraan die gebruikt werd bij de bouw van World of Frozen weggehaald. Hierdoor hebben gasten vanaf Main Street weer zicht op Castle of Magical Dreams zonder kranen in de achtergrond.

Bioscoop en Disney+

 • Na Murder on the Orient Express en Death on the Nile komt er een derde Hercule Poirot film met de titel A Haunting in Venice. Naast Kenneth Branagh als Hercule Poirot bestaat de cast uit Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly en Riccardo Scamarico.
 • Disney werkt aan een fantasy sci-fi film geïnspireerd op de vertellingen van Duizend-en-een-nacht. Het project met de werktitel 1001 Nights wordt geschreven door Arash Amel die recent ook de Disney+ film Rise schreef.
 • De Marvel serie Ironheart heeft weer iemand aan de cast toegevoegd. Het gaat om comedian Sonia Denis.
 • Andy Park is een concept artist bij Marvel Studios. Gisteren deelde hij op Twitter concept art van Hercules uit de post-credits scène van Thor: Love and Thunder. Deze rol wordt gespeeld door Roy Kent die we vooral kennen uit de Apple TV+ serie Ted Lasso.

Overig nieuws

 • ILM, onderdeel van Lucasfilm, heeft aangekondigd een nieuwe visual effects studio te openen in Mumbai, India. Een reden om uit te breiden is de groeiende vraag naar visual effects in de filmindustrie.
 • Ken je de Tamagotchi nog? Binnenkort verschijnt een versie gebaseerd op Grogu (Baby Yoda) uit The Mandalorian.

De Daily Disney Roundup wordt elke dag met zorg en plezier samengesteld door Niels van Arkel, Mark Knoop, John van Kampen, Jacco van der Aart, Carlo Balk en Ralf Verhoef.

Tot morgen voor een nieuwe Daily Disney Roundup.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.