Daily Disney Roundup: woensdag 4 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van woensdag 4 oktober 2017.

  • Disney CEO Bob Iger heeft zich fel uitgesproken tegen wapenbezit in de Verenigde Staten, naar aanleiding van de dodelijke schietpartij in Las Vegas.
  • Ga je komend kerstseizoen naar Walt Disney World? Dan kun je genieten van Jingle Cruise, de overlay van Jungle Cruise. Of de overlay ook in Anaheim teugkeert is minder zeker.
  • Twee interessante tweets van ED92 lijken aan elkaar gelieerd en wijzen op een mogelijk interessante toevoeging van entertainment voor Parijs in 2018. Na de tweede editie van Season of the Force verhuizen de marcherende Stromtroopers naar Discoveryland. Logisch, want daar barst het van de Star Wars attracties. Maar – en nu komt het – ED92 hint ook naar de komst van Summer of Heroes. Afgelopen zomer al in DCA, volgend jaar in WDS?
  • De beschikbaarheid van Minnie Vans, de Uber-achtige transportservice in Walt Disney World, wordt flink uitgebreid.
  • ICYMI: er was de speciale vuurwerkshow ter gelegenheid van de 35e verjaardag van EPCOT.
  • En hier zie je de meest recente bouwwerkzaamheden in Orlando aan de Skyliner, het kabelbaansysteem dat in Walt Disney World meerdere resorts en parken gaat verbinden.

Last but not least: aflevering 80 van D-Tales staat voor je klaar! Ralf en Michiel bespreken de Fandaze aankondigingen, RunDisney ervaringen van luisteraars en ook Jorn belt in vanuit Anaheim! Check de podcast of video hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.