Daily Disney Roundup, vrijdag 6 oktober

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 6 oktober 2017.

  • Het belangrijkste nieuws, of gerucht, van vandaag gaat over Parijs. ED92 vermeld mogelijke data voor een tijdelijke sluiting van de Tower of Terror voor de ombouw naar een Guardians variant, zoals dit ook in Disney California Adventure is gebeurd. Andere blogs pakken dit inmiddels ook op.

  • Disney heeft gisteren een nieuwe trailer online gezet van Coco, de nieuwe Pixar film die in Nederland op 29 november in Premiere gaat. Bekijk ‘m hier: https://youtu.be/Rt03DFrOlrQ
  • Een bekende Amerikaanse voetballer is uit EPCOT gegooid na wangedrag
  • Disney blijf tweaken aan de ervaring van hun Disney Stores. In Amerika gaan een paar winkels meedraaien in een pilot om meer park-like experiences aan te bieden.
  • Het programma Opgelicht waarschuwt voor misleidende mails die gratis bezoekjes aan Disneyland beloven

 

Eén reactie

  1. Nou het nieuws van de tower of terror sloeg in als een bom. Ik vindt het wel een super gaaf plan maar ik weet niet of de buitenkant zo make over moet krijgen, je mist dan toch de Hollywood uitstraling of zouden ze gelijk het hele gebied pakken. Ik ben benieuwd. Van de stores vindt ik een super gaaf plan. Wat ik wel heel erg jammer vindt is dat wij geen disneystore hebben in Nederland. Je heb wel wat winkels die Disney producten verkopen maar je mist toch het hele Disney gevoel. Hopelijk komt er een in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.