Daily Disney Roundup: vrijdag 13 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van vrijdag 13 oktober 2017.

  • WDWNT doet een rondje EPCOT en ziet twee opvallende dingen: de sponsordeal met Siemens voor Spaceship Earth is inmiddels beëindigd, de logo’s en Project Tomorrow blijven vooralsnog gewoon aanwezig. Betekent dit dat met wacht op een wat steviger aanpak van deze attractie, of wellicht op de wijzigingen die in het verschiet liggen voor het welkomstgebied en de opknapbeurt van Futureworld? In de meest recente Disney Dish Podcast (Mickeys Toontown, part 2) vertelt Jim Hill echter dat deze plannen(Future World wijzigingen) – ondanks de grootste aankondiging op D23 – onderwerp zijn van discussie, waardoor niet (meer) alle seinen op groen staan.
  • In datzelfde bericht zien we dat de hekken voor de nieuwe Guardians of the Galaxy attractie inmiddels ook backstage staan opgesteld, inclusief verscherpte beveiliging. Disney wil blijkbaar geen pottenkijkers voor de attractie die gebruik zal gaan maken van een compleet niet ritsysteem. Alle hoop is dus gevestigd op mooie luchtfoto’s van onder andere Bioreconstruct.
  • In Disney Springs én Downtown Disney opent later dit jaar: Star Wars: Secrets of the Secret Empire. Een zogenaamde Hyper Reality ervaring waarbij je undercover gaat als Stomtrooper om zo de rebellen aan de ‘geheimen’ van het keizerrijk te helpen. Touringplans heeft alle details.
  • Star Wars deel 8 (The Last Jedi, check hier de trailer die eerder deze week online verscheen) regisseur Rian Johnsen bezocht afgelopen week Disneyland en bood wat prachtige inzichten vanaf de bouwplaats van Galaxy’s Edge in Anaheim. Dit alles onder de noemer #verticaalgaan van dichtbij!
  • De geruchten over de komst van een Marvel stuntshow in het oude Cinémagique gebouw krijgen een nieuwe impuls: er komen audities voor een stuntshow.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.