Daily Disney Roundup: maandag 9 oktober

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van maandag 9 oktober 2017.

  • Oud-Imagineer Eddie Sotto houdt grote uitverkoop op eBay, met natuurlijk ook veel unieke Disney-items.
  • Is dit opgedoken patent misschien wel het grote mysterieuze ride-systeem voor de Guardians of the Galaxy-coaster in EPCOT?
  • Nog een nieuw Disney-patent, dat zou wijzen op een attractie die je als Spiderman laat slingeren.
  • Er reed vorige week ineens een Droid door Tomorrowland in Disneyland Anaheim — hoogstwaarschijnlijk een test voor wat we aan interactieve characters kunnen verwachten in Star Wars Galaxy’s Edge.
  • Staat de popcorn klaar? Morgen verschijnt de nieuwe trailer voor Star Wars Episode VII, The Last Jedi!
  • Ongetwijfeld geinspireerd door onze prachtige audiotour 😉 is Disneyland Parijs begonnen aan een reeks video’s met de geheimen en details van Main Street, USA. Het eerste deel check je hier.

2 reacties

  1. Meestal wil een uitverkoop zeggen dat items betaalbaarder worden, daar heeft meneer Sotto waarschijnlijk nog nooit van gehoord 😉
    Waarschijnlijk aan het sparen voor z’n oude dag.

  2. Ja ik had het gezien dat nieuwe ride systeem. Zou wel een gave ride worden. Maar ik zag mensen al discussiëren of dat deze naar Disney Parijs zou komen als de Spider-Man ride. Zou wel gaaf zijn maar waar zou hij dan komen te staan. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.