Daily Disney Roundup: dinsdag 3 oktober 2017

Elke dag de belangrijkste en meest opvallende Disney-headlines, rond lunchtijd op D-log.nl! Dit is het nieuws van dinsdag 3 oktober 2017.

  • De Guardians of the Galaxy attractie voor EPCOT zal, zoals de geruchten al deden vermoeden, een achtbaan worden. Vice President van EPCOT, Melissa Valiquette, heeft dat tijdens de viering van het 35 jarig bestaan van het park afgelopen weekend bevestigd. Achter het grote Universe of Energy paviljoen zal een 10 verdiepingen hoog showgebiouw verrijzen waarin de rit zich, na een lancering, zal afspelen. Bron: Walt Disney World News Today
  • Deel 7 van de fantastische reeks interviews met Tony Baxter is online gekomen. Check The Season Pass podcast
  • Disney’s Bolt staat sinds deze week op Netflix
  • De Extra Magic hours zijn sinds afgelopen zondag veranderd in Extra Magic Times: Het Disneyland Park en de Studios gaan tegelijkertijd eerder open voor hotelgasten en jaarkaarthouders. Details op Pixiedust.be
  • Disney heeft D23 evenementen voor volgend jaar bekend gemaakt. Lees meer op het Disney Parks Blog. Bijzonder: in november een speciale Destination D in Orlando ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Mickey Mouse.
  • Is het al tijd om verticaal te gaan? Het is altijd tijd om verticaal te gaan! Droom, kijk en puzzel mee met de nieuwste Westcoaster update over de voortgang van de bouw van Galaxy’s Edge.

Vanavond, om 21,00 uur nemen we D-Tales aflevering 80 op. Meekijken en praten doe je via de site!

foto: Westcoaster.net

2 reacties

  1. Magic hours; alleen bij de twee duurste jaarkaarten mag je eerder de parken in. Deze service is dus niet voor de twee goedkoopste jaarkaarten. Om het makkelijk te maken; je mag met de goedkopere jaarkaarten wel gebruik maken van de hours als je in een Disneyhotel verblijft. De hotelvoucher heft de blok op die twee jaarkaarten weer op. Om het makkelijk te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.