Constructie Star Wars Land in Anaheim en Orlando officieel van start!

Disney Parks Blog verheugt ons met de mededeling – in de vorm van een prachtige 360 graden foto – dat de bouw van de Star Wars lands aan zowel de west- als de oostkust officieel is begonnen. In onze D-Tales Podcasts hadden we het er al vaker over, maar eindelijk is het zover. We kunnen gaan aftellen…naar 2019/2020…

De Star Wars ‘landen’ zullen tegelijkertijd worden ontwikkeld in Disneyland in Anaheim, Californië en in de Disney’s Hollywood Studio’s in Orlando, Florida. Disney heeft in de presentatie van de plannen, vorig jaar tijdens de D23 expo, laten weten dat het zal gaan om enorme themagebieden, waarbij d ebezoekers worden ondergedompeld in een Star Wars Universum zoals nog nooit eerder beleefd kon worden. Niet alleen komen er twee grote Atracties, maar ook zullen de restaurants, castmembers, shops en aankleding je compleet in de sfeer moeten ‘trekken’.

Verwacht onder ander een ride, waarbij je de legendarische Millennium Falcon kunt ‘besturen’ en een attractie waarbij je je begeeft tussen een meeslepend gevecht tussen de Rebellen en “The First Order”, de ‘bad guys’ die we kennen uit de meest recente episode van de Star Wars films, The Force Awakens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.