Complete line-up van Electroland is bekend

Persbericht – Het electro-dance festival Electroland keert dit jaar terug naar Disneyland Paris. Het evenement vindt plaats op 29 en 30 juni 2018 van 20 tot 2 uur in het Walt Disney Studios Park. De line up bestaat uit 7 dj’s, waaronder het Belgische superduo Dimitri Vegas & Like Mike, de zeer succesvolle Duitse dj Robin Schulz en de bekroonde Nederlandse dj Afrojack.

Electroland komt deze zomer voor de tweede keer naar Disneyland Paris en het evenement duurt dit jaar maar liefst twee dagen. Wanneer de wereldberoemde dj’s het grote podium beklimmen, verandert het Walt Disney Studios Park in een fantastische electro-dance wereld, met een adembenemende lichtshow en special effects. Voor de bezoekers van dit evenement zijn bovendien een aantal populaire attracties geopend. Electroland barst los op 29 en 30 juni 2018 van 20.00 uur tot 2 uur ’s nachts.

Dit ongelooflijke zomerfeest boordevol muziek en magie start op vrijdag 29 juni met de wereldberoemde dj Robin Schulz, de meest succesvolle Duitse artiest van de laatste twintig jaar. Ook de legendarische Franse dj Bob Sinclar is van de partij met zijn bekende house hits, evenals de rijzende ster Klingande en zijn Zweeds geïnspireerde muziek.

Op zaterdag 30 juni gaat het feest verder met het superduo Dimitri Vegas & Like Mike, die razendsnel de wereld veroveren en al drie jaar in de top 2 staan van de Top 100 dj-poll van DJ Mag. Op de tweede avond van Electroland 2018 treedt ook de dance music ster en prijswinnende dj Afrojack uit Nederland op, gevolgd door de talentrijke Franse artiest Mosimann en de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago.

Het festival is meer dan een concert, want de bezoekers kunnen ook de populaire attracties ervaren, zoals Rock’n’Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush’s Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het beroemde Hollywood Tower Hotel tot leven op de ritmes van de electromixen met sensationele videomappings, lichtshows, beeldschermen en speciale effecten voor een exclusieve nachtshow.

Electroland is het perfecte feest tijdens de zomer en een sensationeel evenement voor iedereen die met Disneyland Paris is opgegroeid. Het is dé plek en hét moment voor een unieke mix van muziek en magie.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.