D-Tales #106 – Premiere Avengers: Infinity War

Vanuit de auto op weg naar de première hebben Ralf en Michiel het over de verwachte drukte bij de Disney Skyliner, de vele nieuwe events in Parijs, de bouw van Galaxy’s Edge en natuurlijk ook de verwachtingen met betrekking tot deze nieuwe blockbuster. Na afloof van de film, wederom in de auto, proberen zij de film een plek te geven, gegarandeerd spoiler vrij!

Over D-Tales

D-Tales is de Nederlandstalige Disney-podcast. Elke week nemen Jorn, Ralf en Michiel de belangrijkste nieuwtjes over de parken, films en andere Disney-gerelateerde zaken met je door. Je kunt D-Tales op meerdere manieren beluisteren.

 • Onze site, D-log.nl. Elke aflevering kun je op on ze site beluisteren door simpelweg op de play-knop te klikken. Simpel!
 • Heb je een iPhone of iPad? Daar zit standaard de podcast-app op. Zoek daarin op D-TALES, klik op het logo en vervolgens op de paarse ABONNEER-knop. Je krijgt nu elke nieuwe aflevering automatisch op je telefoon of tablet!
 • Luister je via iTunes op je computer? Klik dan op deze link. Je kunt ook je met iTunes abonneren om geen aflevering te missen.
 • Heb je een Android-telefoon? Dan moet je eerst in de Play Store een podcast-app downloaden. De keuze is groot, denk aan Stitcher, Castbox of Pocketcasts. Door in één van deze apps op D-TALES te zoeken kun je luisteren en abonneren.
 • YouTube. Een keer in de twee weken kun je live meekijken met de opnames van onze podcast, normaal gesproken elke dinsdagavond om 21 uur live. Oudere livestreams zijn hier ook terug te vinden
 • Binnen de platforms Stitcher en TuneIn kun je D-TALES ook vinden en daarmee bijvoorbeeld via je Sonos, Squeezebox, XBOX One of Smart TV luisteren naar D-Tales.

Eén reactie

 1. Hoi mannen,

  Dank voor de vele uren luisterplezier die jullie me al gegeven hebben. Ga vooral zo door!

  In 2019 wil ik dan eindelijk eens richting Orlando en was dan ook verheugd door de kortingstip van Jorn. Ik vroeg me af of jullie ervaring hebben met de UK/Ireland tickets, aangezien sommige kortingen volgens de website toch echt alleen voor ‘Uk/Ireland residents’ zijn?

  Nog veel succes en hoop snel jullie virtuele tours door de andere 3 Orlando parken te horen!

  Groet,
  Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.